BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Friday, December 25, 2009

hye

Aku saja nak buat post nak cakap hye..
So HYE EVERYONE!!!

http://www.emocutez.com

Monday, December 14, 2009

HAVE YOU EVER WATCHED?


 
 


Hello world....
The first thing I want to ask is Do You Know Them??

 I love to see them,triple of them..
very cute hah?
Did you watched all the movies?
Yes,I did...and really enjoyed myself.
http://www.emocutez.com

Why am I talking about this?
heh,nothing special,it just i've just finished
watching Harry Potter and The Half Blood Prince.
 It has been 6 years they studied in Hogwarts



Ronald Weasley(Rupert Grint)
Hermione Granger(Emma Watson)
and the celebrity with the mark
Harry Potter(Daniel Radclife) the son of James and Lily Potter.
 





>>>anything to share with me?
the actor
the actress
the story
the plot
the casting


For me everything is awesome,brilliant...

Expelliarmus = disarm your opponents
Alohomora = opens locked objects
Lumos = create light at wand tips
Wingardium Leviosa = makes an object fly

AVADA KADAVRA = AN UNFORGIVABLE CURSE
TO KILL THE OPPONENTS


klik-klik the nuffnang
http://www.emocutez.com

Sunday, December 13, 2009

entry saja-saja

Salam kembali semua..
Erm...aku tak ada apa-apa nak post
sebenarnya...cuma sedikit kata-kata
hikmat yang aku dapat daari kawan-kawan
sedara mara sempena birthday aku
yang lepas.


11 November 2009.
Tarikh itu tarikh Hari Lahir aku.
Ramai manusia-manusia yang baik hati,penyayang,cantik,lawa,
generous,comel,gorgeous telah ucapkan
Selamat Hari Lahir kat aku.
Sebagai balasannya aku ucap la Terima Kasih..
Ini ucapan-ucapan yang aku terima...
=



=



=



=
Happy 22nd birthday my darling!!
May all your wishes come true!!
(kakak ketiga aku)

Hepi befday lin...gudluck..
(kakak kedua aku)

Happy birthday my friend...
Semoga dipanjangkan umur n dimurahkan rezeki.
Hepy birthday yg ke22
(Dayah kawan aku)

Hepy besday 2 u..
Omedetou...
Sweet 22..
(shui kawan aku)

Happy 22nd birthday lin
Semoga hidup sentiasa diberkati Allah dan
Dikurniakan kesihatan yang baik.
Good luck.
(kak long aku)

Selamat hari jadi leen ;oD
(diyana)

Epy besday

Happy birthday my dear..
(Ayatt)

Dan tak lupa juga untuk mods dan cetez yang
Turut sama wish kat aku...

Dia siap wat ladder kat aku...
Puan cEm...time kaseh.
nurBAI bebeh pun sama...trimass..
bebear...remy...maseh2..
kakAZZ yg senantiasa in blog aku...maseh..(muahx)

November memang busy la...
entry pun ada 1 je..
okehla...Selamat Datang chekleen.

>>sila klik-klik nuffnang ye..terima kasih anda semua



Saturday, November 7, 2009

aaaaaaaarrrrrggggghhhhhhhhhhhhhhh DUSH DUSH DUSH!!!!!!!!!

KECEWAAAA!!!!!!
http://www.emocutez.com


GERAMMMMMMM!!!!!!
http://www.emocutez.com

MARAHHHHH!!!!!!!!
http://www.emocutez.com

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrggggggggghhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Saturday, October 31, 2009

bace je and doakan ye

 Tolong doakan aku dapat cemerlang dalam exams november ni...
http://www.emocutez.com


time kaseh
 http://www.emocutez.com

 and thanx to nami aka armaniwhite coz mengajar cara guna budak2 comel ni.
arigato   http://www.emocutez.com

Thursday, October 29, 2009

sesape minat rozita che wan boleh baca entry nie

ROZITA MENDERITA SAKIT KRONIK





Kemunculan pelakon cantik Rozita Che Wan menerusi layar skrin televisyen membawakan pelbagai watak pastinya cukup dinantikan peminat setianya. Malah kemampuannya menghayati watak diberikan ternyata memadamkan ’cakap-cakap’ yang dia bersandarkan wajah cantik semata-mata.

Namun menerusi drama menyayat hati penuh konflik Mentadak yang bakal disiarkan di saluran Dunia Ria, Rozita memegang watak seorang wanita tabah yang menghadapi tekanan hidup akibat sejenis penyakit kronik bergandingan dengan pelakon lain antaranya Emelda, Ezani Nizarif dan Intan Azura.

Watak Hani yang dijayakan Rozita memerlukannya menghidupkan watak wanita penghidap penyakit Lupus SLE yang sedang menghampiri hari-hari terakhir sebelum kematian. Hani seorang yang kaya dan mempunyai sejarah latar belakang yang mewah sejak kematian suaminya kerana peninggalan wang pampasan dan insurans yang tinggi.

Hani ditemukan dengan seorang rakan karib bernama Shila yang juga senasib dengannya. Kebetulan Shila memperkenalkan seorang rakan bernama Anas, seorang pengedar dan pengimport buku-buku agama. Perkenalan Hani dan Anas menjadi intim dan menimbulkan bibit cinta.

Pada akhir perhubungan mereka, rupa-rupanya Anas bukanlah lelaki baik seperti yang disangkakan.

Rahsianya terbongkar apabila dia bersekongkol dengan Shila untuk mengaut kekayaan daripada insan yang lemah berpenyakit seperti Hani.

Setelah diselidiki latar belakang kehidupan Anas, beliau rupanya pernah berkahwin dengan empat wanita berpenyakit fatal seperti Hani. Tugas Anas dan Shila ialah menjatuhkan kehidupan dan mengaut keuntungan serta kekayaan setiap kali berkahwin dengan wanita yang bernasib malang.

Kehidupan Hani ditampari pelbagai dugaan dan cabaran hidup setelah diperdayakan Anas dan rakan baiknya Shila. Ikutilah kesudahan kisah mereka dalam drama menyentuh emosi, Mentadak Jumaat ini, jam 8.35 malam di saluran TV2.


SLE stands for Systemic Lupus Erythemathosus



Monday, October 26, 2009

aiyem sorry





aku juz nak cakap sorry kat sesape yg xdapat
masuk blog aku stat semalam.
sebenarnya ada teknikal problem kesan drpd
sifat ngengada aku..hek3...
aku engat bloggers yg ada leh je masuk ngan senang
and certain not bloggers people ada aku add ngan emel.
upenya kena add seme emel even bloggers sekalipun..huhu..
so aku mtk mahap atas kesilapan yg terjadi.


SHARING IS CARING :)



Friday, October 23, 2009

di mana dikau




Where'd you go? I miss you so
Seems like it's been forever that you've been gone
Where'd you go? I miss you so
Seems like it's been forever that you've been gone
Please come back home

You know the place where you used to live?
Used to barbeque up burgers and ribs
Used to have a little party every halloween with candy by the pile
But now, you only stop by every once in a while

Where'd you go? I miss you so
Seems like it's been forever that you've been gone
Where'd you go? I miss you so
Seems like it's been forever that you've been gone
Please come back home

Please come back home
Please come back home
Please come back home
Please come back home


Wednesday, October 21, 2009

MODERATORS @15 YANG AKU KENAL II(edit_maap seme)



Salam2 seme sekalian alam...

Totoi,momok,butet,bubu pown leh bace entry nie tuk isi masa lapang.

So,entry ni aku nak feeling2 kesyahduan la sket speseli kat zura yg nak resign nt..cess geram aku.
Tahniah zura coz ko akan menamatkan zaman kelusahan dan kesaikoan ko nt kat kapet
dan bersama2 ngan incik pirdi akasah.
cikZura,jura,kacoi,scarletJ,hape tah satu la nick.
Zura ni aku kenal time hitz dulu.time tu dia jaga kapet ngan miss_el.
2 manusia ni la yg salu melayan pangai dakbaek aku dulu..(dakbaek???keh3)
dulu nama aku kat @15 doraLEEN,skali dorg pggl aku dora.
cam nama beskut lak,hoh.so,aku cakap kat zura ngan el,pggl je la leen,huhu.
Kat @15 aku salu cet ngan hipo dakhat qenoty pinkyme sensei bear.
kdg2 aku ekut zura,el(el tu frapp kan?) masuk piptin,kitorg
pown smbg balik cet..huhu.
Sian gak kdg2,time dorg stat kapet,mods je ckp2 lam tu.
aku ngan rela hati dan baek ati masuk la teman.ekeke.
Dulu...........dulu zura baek wok,kira baek la drpd skang..muahahaha.
n aku engat zura ni makcik bekas cleaner astro.
gaya dia cakap ada ala2 inesen,then ada gak gaya2 makcik.
xlama lak ada gaya2 omputis.ala2 cam makcik2 yg pasan hebat omputis..muahahahaha~
skarang baru aku taw jura ni sebenonye scarletJ mesia yg gojes(puji tu,cpt banje..kakakaka)
topik aku salu sembang ngan dorg lu topik sal cite HOUSE,CSI,GREY's ANATOMY.
kekdg sembang sal buku cite...(hoh zura ko da bace ke buku P/S I LOVE YOU ngan
IF YOU COULD SEE ME NOW??)
if ko engat aku pomot buku tu kat ko dulu.

Qen.....Qenari,Qenotysaurus....
Qen nie aku kenal time kat @15..salu time2 tgh malam la.
Sgt2 baek k n sgt2 peramah.
Dulu aku engat dia ni nenek yg da xde gigi...
mulut lak muncung2,pakai baju asek bekemban cam org zaman dedolu..kakakaka
ehehehe,aku suka chat ngan Qen nie coz senang nak sakat ekeke.
Then time skang dia sip ngan jura,aku lagi la leh go on ngan dia.
x sangka sekepala gak pangai dia ni even kunun cam baek la..peh...
okeh,po ur info..cikQen adalah sgt sumelll...
time cet ngan Qen,aku suka gak sakat dia coz dia nie cam redha je la..ahahah
x cam jura asek nak melawan je.
tp if korg sakat2 dia lelebih kang,kompem dia ngajuk..huehuehue..
tp rileks,cam aku cakap  dia nie redha je..kah3..

erm aku maseh tertanya2 la,pe tu x sabi Qen???? :p

Bai...nur....
bai neh dulu aku engat dia nie laki..yela kan 'bai'.
engat lak gelaran lama aku,kekeke.
dedolu aku neh treasurer,kawan2 aku seme pakat pggl aku bai bombai.
time tu standart 6.
time form 5,aku dapat gelaran tu sekali lagi,hoh.
so,bila aku start cet,aku pasan la ada org nama bai.huhu..
even dia tuko ler nick hape pown,aku mmg da lekat pggl dia bai,huhu.
bai time aku cet xkira la dulu ke skang ke,same je.
pesen bai neh,ala2 skema,then bila da cukop masa mamai gilerr dia dtg la.
hah,time tu la beh kalo nak cet ke nak kacau ke,nak sakat dia ke.
tebiat dia ni suka hye2 org,xkira cetez @ retis yg kuo kat tv..hahaha..
stakat yg aku pasan,dia nie suka sgt tgk iklan haji mustapha
ngan sketsa ac yg anak derhaka tu..
hahaha,mungux je...aku pown kekdg cam terikut lak..peh.
hah,satu lagi bai neh suka becerita,,huhuhu..
kisah2 lampau...yg syahdu,yg lucu,yg maneh..
pointnye???besela,nak capai cet riban2 la beb..muahahaha.
(nurbai...wish ur mum get well soon.mak aku da ok beb)


okeh,3 org mods ni je la aku cite lu.nak cite seme tak larat lak.
tok mods laen jgn terasa ati lak,aku sayam korg seme.
all op u has been in mai laip po 3 years.






Tuesday, October 13, 2009

PENTINGGGG!!!!(SILA BACA SAMPAI HABIS) EDIT

membeli sambil menderma :)
                                                    



PELANGI  SLE BUTTERFLY



BINTANG PUN MENGENYIT


Menemui bintang senyumku kerlip, perjalanan cahaya

pun mengenyit ;)



Novel di atas merupakan novel karya Idamunira.

Pernah memenangi Sajak Jenaka Alam Siber

(Sajen) 2003, dan saguhati Sayembara cerita bersiri

kanak-kanak, DBP (2007).



Apa yg menarik mengenai novel ini ialah pembeli yang membeli novel ini 
dapat menderma kepada pesakit2 SLE.Mungkin x ramai yg tahu mengenai penyakit ini.
Walaupun novel ini sekadar novel kanak2,namun harapan kami
agar org ramai berasa terpanggil untuk sama2 menderma.
Harga yang dikenakan adalah murah,malahan wang itu akan digunakan
bagi keperluan PSLEM.







lain-lain connection:


Persatuan SLE Malaysia(PSLEM)


Harga:RM 13/senaskhah




Hubungi PSLEM di o3-7957 7672









Selain itu,terdapat khidmat kaunseling untuk pesakit SLE


Kaunseling Hospital PSLEM

Pusat Perubatan UKM
(setiap selang pagi Khamis dan Jumaat)

Pusat Perubatan UM(Pagi Rabu)

Hospital Pulau Pinang

(setiap selang pagi Isnin dan Khamis)

Hospital Seremban

(Pagi setiap minggu ke-3/Khamis)




Bagi badan2 korporat,NGO,kerajaan yg berminat

atau sesiapa sahaja yang ingin menghubungi talian PSLEM:



PERSATUAN SLE MALAYSIA (PSLEM)


3rd Floor,Bangunan Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah


16,Jalan Utara,46200 Petaling Jaya


Selangor Darul Ehsan


Tel:03-7957 7672


Fax:03-7957 0407


E-mail:pslem@streamyx.com/pslemhq@gmail.com





Semalam aku mesej kak Farha..no.dia aku dapat dari kawan baik dia kak ida.Banyak yg kitorg borak,dan banyak persamaan kitorg.Dia telah dapat menjalani kehidupan dengan sempurna.Memiliki kehidupan yg bahagia.Anak2 dia sangat comel.Kak Farha terkejut bila aku cakap aku tgk anak2 dia yg comel..P bila aku cakap yg majalah PSLEM ada keratan sal tu,dia pun gelak n cakap ada lagi lam cleo..Mmg banyak yg kita bualkan,insyaAllah kalau x ada halangan aku nak borak ngan dia lagi.Dia berkata nak sangat berjumpa,aku pun sama sebenarnya tp bangang lak bila aku cakap aku ni pemalu nak jumpa org,kakaka..P mmg kalo ada kelapangan aku nak jumpa dia.Perbualan kitorg berhenti bila anak2 kak Farha sedar.Dia kena pokus la nak jaga anak dia.

Sebenarnya,niat aku dah lama sangat untuk membuat novel ttg SLE.Aku pernah cakap kat kawan aku di Melaka dulu,aku nak wat sebuah buku yg ceritakan ttg hidup pesakit SLE.Aku mmg dah ada point2 nye,lama-kelamaan benda ni macam terkubur coz banyak mende lain yg aku kena buat.Rentetan drpad buku yg kak ida tulis ni,aku rasa cam bg harapan la kat aku nak teruskan niat murni aku tu..ahak.

>>>pesanan aku,silalah beli novel Pelangi ni,bukan mahal pown..RM13 je.dengan duit ni korg dah dapat selamatkan banyak nyawa.Maybe korg xpernah dgr sal SLE,tp percayalah benda ni x kurang dr kanser.Maybe dengan membaca novel Pelangi,korg taw sikit banyak mende ni.Even tu novel kanak2,ase xsalah untuk dibaca...


MEMBELI SAMBIL MENDERMA  :)




Terima kasih,thank you,xie xie,nandre,arigato gozaimas kerana sudi membaca entry ini. Keikhlasan anda semua amat dihargai.


 
Thank you for reading..muahx 


butterfly adalah symbol SLE
Salam sayang dari saya Misschekleen Myasara Myamoiszelle : )                   





Monday, October 12, 2009

PAPADOM MOVIE




Papadom
Release Date:
8th October 2009
Language:
Malay
Running Time:
115 mins
Rating:
PG13
Genre:
Drama / Family / Comedy
Starring:
Vanidah Imran, Liyana Jasmay, Afdlin Shauki,
Directed by:
Afdlin Shauki
Local Distributor:
Tayangan Unggul
User Reviews:
Write Review
Users:

(13 ratings)









    Movie Plot



    Could a loving husband fulfill his late wife's wishes? This movie tells a tale of Saadom who is a
    successful Nasi Kandar businessman in Pulau Pinang. His wife's last wish before passing away
    is for him to take good care of their daughter Mia. From a busy businessman who is so
    infatuated with his Nasi Kandar business, Saadom changes into a dependable father who
    is very much focused on his daughter's life. As Mia, grows up she gets a bit annoyed with
    her father's endless care and devotion towards her which at times seem too much to handle.
    A huge dilemma arises as Mia is all grown up and ready for University life. Saadom then panics
    as he has no idea how to fulfill his late wife's wishes while she's away.

    Alor Setar

    Batu Pahat

    Ipoh

    Jitra

    Johor Bahru

    Klang

    Kluang

    Kota Kinabalu

    Kuala Lumpur

    Kuantan

    Malacca

    Miri

    Penang

    Petaling Jaya

    Prai

    Puchong

    Putrajaya

    Seremban

    Sungai Petani

    Taiping

    Showtimes for other movies




    REVIEW


    Afdlin Shauki's simple father-daughter tale in "Papadom" yells out a heartfelt story based on a 'what if' situation. "What would happen if my wife had passed away?" - that is the ultimate question posed by Afdlin in this touching family drama. The story surrounds itself on Saadom (Afdlin Shauki), who runs a Nasi Kandar business in Penang. He becomes too preoccupied with his work till he has very little time for his young daughter, Mia till a point where he almost forgets her birthday.

    Soon, his life takes a dramatic turn when his wife passes away due to a car accident. He is then left alone to care for Mia and realises how precious she means to him. Interestingly enough, Saadom turns from a hardworking shop owner into a doting father dedicating his time and efforts into taking care of Mia. He even looked like he would go to the ends of the earth for her - Yes, he is that protective!

    The tasty papadom gives the story a unique symbolic meaning. In the beginning, Mia's love for her father's papadoms is heavily portrayed, providing a well-pieced story in the end. The moral of the story is clear and understandable as it embeds a point of realisation on the importance of family. But then again in the film, Saadom goes to the extreme as he even takes up a job at her campus so he could be near enough to protect her. A real doting father. Surprisingly, the award-winning director and actor, Afdlin had confessed that his character Saadom is a real reflection of him if something were to happen to his wife.

    The film's script and actor's performances are of good entertainment. With Afdlin Shauki behind the works, there is bound to be some witty lines and hilarious awkward behaviours. However, don't expect a lot of funny scenes as it is in fact a drama. Liyana Jasmay stayed true to her playful character Mia as she starts her new life on campus. While Que Haidar does justice to his character as the nerdy looking guy who tries to court Mia. Potential love interest can be seen between Vanidah Imran and Afdlin Shauki's character. However, the romance fell short of its performance as the focus heavily remained on Saadom and Mia.

    "Papadom" is a down-to-earth film that stays true to the relationship between a single father and his daughter.

    Sunday, October 11, 2009

    WASPADA GELOMBANG KEDUA H1N1

    Salam all.
    Erm aku tetiba cam nak post sal H1N1..mmg teramat lambat aku
    post sal ni.ye la,agaknya dah bape bulan dah org cakap sal gelombang kedua nie.
    Ni ada sedikit info aku search tenet...besela info dari berita opkos.
    Silakan membaca....

    Kerajaan akan memastikan persiapan dan rawatan influenza A (H1N1) ditingkatkan bagi menghadapi gelombang kedua virus itu, kata Menteri Kesihatan Datuk Seri Liow Tiong Lai.

    "Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) tekankan kemungkinan gelombang kedua akan datang dan WHO menyeru agar semua negara buat persiapan hadapi gelombang kedua H1N1," katanya kepada pemberita selepas melancarkan Klinik Bergerak Skuad Bantuan Krisis MCA (CRSM) dan kempen kesedaran kesihatan di Kuala Lumpur hari ini.

    Beliau berkata perkara itu dimaklumkan ketika beliau menghadiri mesyuarat bersama menteri-menteri kesihatan dari lebih 40 negara di Hong Kong baru-baru ini yang membincangkan tentang isu semasa termasuk pandemik H1N1.

    Sehubungan itu, kementerian akan memastikan semua hospital menyediakan cukup peralatan termasuk katil di unit rawatan rapi (ICU) dan memastikan agar rawatan diperkemaskan dan diberi dengan cepat.

    "Kita juga perlu kesan pesakit H1N1 dengan cepat dan awal kerana kalau lambat, ia boleh membawa mudarat dan maut.

    "Orang ramai jangan ambil remeh mengenai penyakit ini," katanya.

    Hanya satu dos vaksin

    Liow juga berpuas hati dengan tahap kesedaran orang awam di negara ini yang semakin meningkat kerana dengan sokongan media yang melaporkan setiap hari, orang ramai lebih faham mengenai wabak itu.

    Beliau berkata Malaysia juga akan terus meningkatkan rawatan antivirus dan immunoglobin untuk meningkatkan ketahanan pesakit terhadap bakteria dan virus.

    "Kita akan lihat pelbagai kaedah rawatan di negara lain juga. Di China dan Hong Kong, mereka menggunakan plasma atau serum daripada orang yang sembuh daripada H1N1 untuk merawat pesakit yang tenat di ICU dan Malaysia juga mempunyai kaedah rawatan tersendiri," katanya



    Beliau berkata WHO akan terus melihat sifat-sifat virus influenza A (H1N1) jika ada apa-apa pertukaran dan akan memaklumkan kepada negara lain dengan segera.

    Mengenai vaksin, Liow berkata ia akan berada di pasaran hujung Oktober ini dan WHO juga telah mengatakan bahawa hanya satu dos vaksin diperlukan berbanding dua dos sebelum ini. BERNAMA

    Thursday, October 8, 2009

    HISTERIA

    Semalam aku tgk satu cite ni.
    LJ,Scha,Nurliyana S berlakon.Then ada la lagi org lain
    yg aku x bape kenal.Vee,Kaza ada gak.
    Cite ni mmg agak menakutkan la bg aku.
    Siap ada mentera lagi.Kisah sal budak yg salu dibuli.
    Well kita takkan sangka yg budak yg nampak baek ni,ada gak simpan dendam.
    Seme manusia ada sifat marah,but then tak tersangka if
    ada yg sanggup gunakan "benda lain"sbg bahan untuk
    melunaskan dendam dan api kemarahan yg terbuku.
    Ni ada siket review....







    While James may often bore us with his extremely slow-moving independent "arthouse" films, fortunately, Histeria doesn't have much dead air and moves along quite nicely, thanks to the director keeping things happening all the time, and nice art direction that manages to create a disturbing atmosphere. James keeps the hallways and corridors of the school in which the story takes place, draped in shadows, always with a single light source that nicely isolates its protagonists and surrounding them with the dark unknown. The visual set-ups evoke expectations that there are things just within the peripheral of our vision and entice our eyes to roam and search each frame.
    Histeria concerns a group of schoolgirls at a boarding school who play a prank on their teachers and a local shaman one night. One of them pretends to be possessed and hysterical. Pissed off at being duped, the shaman then tells the girls that such things are not fun and games, and that only bad things will befall them.
    The girls are then punished by the principal who has them stay in the old wing dormitory of the school and doing cleaning up chores, while the rest of the school goes on a long holiday break.To kill their boredom, the girls tell each other ghost stories, play a prank on the new girl among them, and plan secret rendezvouses with their boyfriends. One day, one of the girls sees the school gardener planting something in an isolated area of the school grounds. She digs it up and finds that it's a strange bag of bones. That's when the fun begins for the audience.
    Copious amounts of blood are spilled as the girls are killed off one by one by an unseen being.
    And here, you need to know yet another thing about Malaysian cinema: filmmakers usually do not risk pushing violence and risque elements too far lest their work gets butchered by the censors. Histeria does attempt to go as far as it can, with a severed head and spilled intestines, but the actual acts of violence are done non-graphically or with jerky camera moves and quick editing. I'm not sure if they have a more graphic version cut specially for foreign audiences, as filmmakers here often do. But half the excitement is gone when the promise of terrible violence remains just that - undelivered promise.
    But James does a commendable job here creeping us out with his visual set-ups, and characters that for once, actually behave logically in a Malaysian horror movie. He elicits some good performances from the young actresses, especially Liyana Jasmay who plays Murni, the girl who is pushed around by the others and who finally goes over the edge when the terror becomes unbearable for all of them.
    But if anything were to be blamed for being the biggest flaw of the movie, it would be the script that allows the last moments of the movie to become another typical monster flick with the victims running helter-skelter, screaming and dying.
    There is a great potential in the story to be more than just that. Here are a group of confused teenagers still discovering who they really are (with touches of lesbianism, and a "controversial" kissing scene that stirred the conservative mainstream film scene), stalked by a demon with the ability of taking on the identity of its victims. But sadly that is not fleshed out, delved into, nor shaped into a relevant subtext.






    siapa itu???

    BLOGGERS