BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Friday, July 17, 2009

welcome chekleen

Alhamdulillah,tercapai juga keinginan aku untuk wat blog sendiri.asyik tgk blog org je.so to kgkwan n sesapa yg asyik duk suruh aku wat blog tu silalah datang bertandang ke halaman aku neh.Aku actly cam keliru gak,pe yang aku nak tuleh eh?so for a start,aku story sket ah cane aku leh nak wat blog.
Old day dlu,tenet ni aku juz gna bkak youtube n cari mp3 je hinggalah abah aku telah memasukkan astro ke rumah aku.bermula ngan tgk af1,kuar lak @15.2,3 tahun ak jd pengskod dgn niat x mgkin aku cet kat situ.tp kehebatan setiap ayat yg dikuarkan oleh mod2 telah menyebabkan aku lemah.di situlah aku mula kenal budak2 mod ni.secara x langsung blog dorang pun aku in.so.disebabkan cam best blog ni,ada gak aku tnya org cara2 nk wat.agak2 aku lam 20 org cakap sambil mengajak aku untuk membuat blog sama cam dorg.agak lama terhimpit dengan alasan2 busy,akhirnya hari ini aku telah mengambil masa dan ruang untuk wat blog sendiri.(ayat yang amat gramatis olahan aku.tq untuk cikgu yang telah mengajarku)

0 manusia nak cakap mende kat aku:

siapa itu???

BLOGGERS