BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Monday, August 10, 2009

Tag dari KakJahKu

Uhuhu...aku telah ditag oleh Kakjahku..thanx ler krn telah mentag diriku ini,heheh(laen kali tag lagi eh cikgu KJ bebeh..huhu)

NAMA TIMANGAN ANDA
>commonly org panggey aku leen(universal name)
>kawan kat @15(all the cetez and mods) panggey aku chekleen
>ada gak yang kurang rapat panggey aku siti(bukan siti nurhaliza ek...no no no)

ANDA SEORANG YANG
>unpredictable,honest,kind(kawan aku ckp),mesra,banyak ckp(ngan org yg dikenali),byk berfikir(hehehe...)

INSAN YANG TERISTIMEWA
>my everdearest Umi n Abah,my siblings,my bestfriends and my Rasulullah saw

LAGU KESUKAAN
>at present aku suka sgt dgr lagu Rumors(LiLo),The Climb(Miley),Stronger,Overprotected,Autumn Goodbye(BS),Jadi Milikmu(crazy),Ore Piya,Bengang(Akim)..huhuhu...

MAKANAN KESUKAAN
>Kebanyakannya aku telan(mostly yg umi aku masak...besh)...huhu..tp time demam aku suka mihun and sup campbell jer.time kelaparan salu aku carik nasi ulam with budu...ow yeah

SIKAP YANG MEMBUATKAN ANDA STRESS
>bila orang mengata belakang aku tp depan leklok je(talam 2 muka tol),wat rumors sal aku,janji yg xditepati tanpa alasan yg kukuh

WARNA KEGEMARAN
>aku suka purple,putih,hitam,pink,kaler2 yang menyenangkan hati aku ler.....

BENDA YANG MESTI ADA DALAM BEG
>handphones aku opkos,bedak,lipbalm nivea aku,purse,perfume,buku nota kecik,spek(aku rabun yg malas pakai spek..uhuhu..)

KALI TERAKHIR ANDA MENANGIS
>last skali time arwah datok aku yang aku panggil Chek meninggal..sedih giler...adeh.

TAG UNTUK 6 RAKAN ANDA
>tahler....(tp ada ase cam nak tag KJ,pesal,dehe,darini,kak azz,qenoty)hehehe....

0 manusia nak cakap mende kat aku:

siapa itu???

BLOGGERS