BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Sunday, September 6, 2009

LAGI TAG DARI CIKQEN~ekekeke


Ellopz...


Herm,tgh2 aku skod blog cikQe...tetiba dia telah mentag penskod blog dia...aku yg honest nie sggp la wat..
t kang kecik lak ati cikQen aku sorg tue..ahakz..Nie aku nak jawab la neh even aku taw
Qen x mgkin skod blog aku...isk3..tape la,jawab atas dasar persahabatan..ahakz..



1. nama timangan anda di rumah...
>Leen @ kakak

2. anda seorang yang...

>complicated + sensitif + very unpredictable + annoying + mudah kesian + sgt sabo + honest+kind(kawan aku ckp) + mesra+banyak ckp(ngan org yg dikenali) + byk berfikir(hehehe...) honestly bek tanya kawan aku sape aku neh..

3. lagu favourite
>ekut mood~salu dgr lagu yg akan kena ngan situasi aku..ahakz~

4. makanan kegemaran
>Kebanyakannya aku telan(mostly yg umi aku masak...besh)...huhu..tp time demam aku suka mihun and sup campbell jer+mc D+kfc(peh lidah omputes)time kelaparan salu aku carik nasi ulam with budu...ow yeah


5. soalan telah daku abaikan....
>xde pown soalan yg aku abai...

6. warna kesukaan
>purple, pink, white, light blue, black, gold + kaler2 yg lembut


7. benda yg mesti ada dalam beg
>handphones aku opkos, bedak, lipbalm nivea aku, purse, perfume, buku nota kecik, spek(aku rabun yg malas pakai spek..uhuhu..)

8. kali terakhir anda menangis

>time arwah atok aku meninggal...6 Julai 2009..tangisan yg langsung aku taleh tahan dowh..hermmm...

9. sikap yg buat anda stress
>bila orang mengata belakang aku tp depan leklok je(talam 2 muka tol-ramai neh disekeliling aku skang..cess),wat rumors sal aku,janji yg xditepati tanpa alasan yg kukuh

10. tag 6 rakan anda
>sesape yg bace n lom lagi wat tag ni...silakan..


>>>>selepas aku jawab,baru aku pasan upenya aku dah penah wat tag ni yg diberi oleh KJ..ekeke..banyak yg aku copy paste je jopan tu...ahakz~

6 manusia nak cakap mende kat aku:

chipsmore said...

sy pon xsuke org talam bermuka muka ni..heeee..

chekleen ni mod@15 ke ea or chates?? heee..salam2x...

btw, i link u k ;)

miss chekleen said...

salam2 cik epal..

sy cetez je..tp xla otai..
cam chipsmore gak kekadg ade kekadg xde..hik3~

owh key..arigato~~
salam kenal cik epal

chipsmore said...

u pena tgok ke i chat?? lame da x gedik c2..ahaha :D

miss chekleen said...

ada gak..
p xkenal kan..

hr tue ade kan cet ngan Qen..kan?

capri said...

sy pena tgk cik epal cet..
hikhik..
hauhauauhua..
slambek aja nyampok..
ko gune nik ape chekleen weh??

miss chekleen said...

capri>aku guna nick chekleen la..
kan da cakap..aku jrg cet..
aku misken..huhu~

siapa itu???

BLOGGERS