BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Sunday, September 27, 2009

SILA JAWAB TAG INI CHEKLEEN


Aku dapat dua tag...satu dari dakMikez Aryana,
satu dari Jura(aku tataw,dorg cakap),yg telah mentag seme yg ada lam bloglist dia..
Aku pown telah mengkononkan diri yeye ar je la aku pown ada.

TAG DARI JURA

1. Apakah yang sedang anda lakukan sekarang?
Layan laptop sambil dgr lagu if u seek amy+tgh pk cara nak jawab tag nie

2. Kalau boleh, apa yang anda ingin lakukan sekarang?
Pegi ke satu tempat yg xde org...aku sorg je ada...

3. Apakah nama neighbour anda yang anda tahu?
Ramai dowh...nak kene sebut ke??

4. Bilakah kali terakhir anda bercuti dengan rakan-rakan/ahli keluarga/perempuan simpanan/lelaki simpanan/ seorang diri?
May

5. Jika tiada orang di sekeliling anda akan..?
Blur,numb,jd bodoh,cam alien,layan perasaan

6. Warna langsir kegemaran anda adalah..?
Yang nampak sweet,matching ngan kaler bilik aku.....

7. Apakah perangai rakan anda yang anda paling menyampah?
Talam dua muka,suka sebar resie aku(tp xkan penah betul2 jd kawan aku org camneh)

8. Siapakah rakan anda yang paling kelakar?
Dayah~aku kalo ada masalah denga sore dia pown aku da gelak,lum dgr lawak vudus dia lagi...ahaha~
Capri~aku akan gelak if bace komen dia yg merapu
Aryana~bila asek sebut dabel ciz bege(ekceli cam sengal je...hahaha~)

9. Yang paling tak kelakar pulak?
Tah

10. Anggota badan anda yang paling hot?
Salu pale aku,salu ngat demam..eheh~

11. Anggota badan pasangan anda yang paling hot? (*feedback pembaca blog anda kepada jawapan anda adalah tanggungjawab sendiri heheh!)
Soalan yg bukan untuk aku....

12. Siapakah celebrity yang anda paling suka tengok kat red carpet?
Beyonce + Jayzee,Brad Pitt + Angelina Jolie,Taylor Swift

13. Apakah perkara yang anda wajibkan kepada semua pasangan anda lakukan kepada anda?
Tak paham soalan

14. Adakah mereka suka melakukannya?
Kalo dorg suka,suka la kot

15. Perangai anda yang anda paling tak suka?
Emosional,weird,sensitif

16. Perangai anda yang anda paling suka?
Penyayang,pemurah,baik hati...e eh lupa,honest...hahaha~

17. Kalau anda boleh belasah sesiapa sahaja pada masa sekarang, siapakah orang yang anda nak belasah itu?
Tak larat aku nak blasah,upah assassin je la...

18. Kalau anda boleh pilih apa-apa kerja, apakah kerja yang anda mahukan sekarang?
Jadi Sultan(keje ke tu?)

19. Jika anda seorang yang sangat kaya dan dibenarkan memelihara anak-anak ikan, siapakah yang anda akan pilih untuk menjadi anak-anak ikan anda?
Ikan emas...hahahaha~

20. Adakah anda bahagia?
I don't know

>>>aku tag sesape je yg ase cam nak wat...silakan


TAG DARI ARYANA MIKEZ

1.Siapakah kawan yang pertama sekali ketika anda buat blog ini??
>>KakJahku,p pes follower Pamie kawan aku


2.Siapakah orang yang pertama sekali yang memberi anda award
>>dakCapri,pasan inesen...peh,niway mekaseh..


3.Siapakah orang yang terakhir yang membuat anda nangis
>>aku plg mls nak jawab soalan camneh

4.Apabila kamu berbuka puasa apa yang anda makan dahulu
>>ni tag time Ramadhan ke???aku makan kurma dulu,then minum air

5.Bila anda sedang berangan...siapa yang selalu ganggu anda
>>org sekeliling aku....sakit ati tol

6.Lagu yang terakhir yang anda dengar
>>If u seek amy la kowt...aku tgh dgr lagi nie.

7.Blog siapa yang terakhir anda melawat
>>dakMikez...amik tag nie...

8.Cerita yang terakhir anda tengok
>>Billu Barber channel 2

9.Novel yang paling anda gemari
>>If U Could See Me Now by Cecelia Ahern

10.Anda hendak memberi n tag ini kepade siapa
>>cikEla(sila wat ye)
>>pamie(kalo ko bace wat la ye)
>>kak maiyah(meh bersuka ria ngan tag)
>>nami
>>semua followers aku...hehe

9 manusia nak cakap mende kat aku:

riss mazhab telili said...

mueheheh.tu je yg ak nk komen

miss chekleen said...

hehehe~
xpe aku wat2 paham la

maiyah said...

sambil nyuruk bawah katil.. hehe.. tak gheti nak jwb tag :D

miss chekleen said...

kakmaiyah....jawab je..hehe~

Mikez Al-Ahmad Sabri said...

mekasih sbb wat tag ni. sku supan arini. mekasih skali lagi.

miss chekleen said...

asal ko neh?
sesame...maseh bagi tag..len kali bg ag eh...hehe~

>>>aku kena supan gak ke ngan ko arini??

capri said...

kumen aku lawak ke??
sobsss

miss chekleen said...

hahaha~
yela,kalo da komen ko tu melalut2,merapu,sah2 la lawak cap...

ArmaniWhite said...

wahhh..hamba kena tag.. maaf la chelen..hamba x pasan.. maklumlah, hamba terlupa dunia blogging.. :p
nnt hamba wat eh..

siapa itu???

BLOGGERS