BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Thursday, September 10, 2009

UMI TAKE CARE~I WILL ALWAYS PRAY FOR YOU

Assalamualaikum and Good Night..

Tadi aku baru msg my Umi.She was warded.Aku pun xbape paham kenape.
But,what I did know mata dia kuning.So,she go to hospital nak check.
Last two day dia dah warded then discharged.
Today,she said dia kena masuk semula,terkezut gak aku.
Aku cakap meh nak temankan,p dia x bg coz aku nie imun lemah,
xpepasal aku lak yg sakit.isk3.
So,aku cakap..Umi no worry ye,seme kat rumah org handle.
Td aku msg dia,tanya khabar,pe doktor cakap and so on.
She said xde pape,juz dia kena masuk air n amik darah.
Aku xtaw la whether dia xnak cakap or mmg xde pape.
Aku call my Umi banyak kali,but dia x angkat.
Then aku msg,she did reply.Maybe dia x larat nk jawab call..maybe....
Then aku msg all my sis(Salam,call Umi and tanya khabar Umi.tq.Now)
Then my sis call aku,di cakap Umi x jawab pown call.
Aku dah agak,then aku suruh dorg msg je la.
Sampai skang hati aku xrasa tenang ngat pk.
Nak call x berjawab.Msg aku rasa cam x lepas je.
Tambah2 aku 'cuti' lak,xdapat la aku nak wat smayang hajat ke wutever.
Tp aku akan sentiasa berdoa,hopefully nothing bad happened.
Aku ase cam nak je g jenguk dia neh,now..sekarang.
Tommorrow aku nak goreng nasik la for her.
Biar semangat sket.Aku ase cam xbeh je nie.
Karang aku cite pengorbanan Umi aku,nak je aku n pembaca2 nangeh..
She just one in a million..really.
Sesape yg dengar cite dia jaga aku till now nie kompem leh
nangeh2.She's just too good too be true.
Aku lak salu je wat saketkan hati dia..
xleh blah tol dakLeen neh..peh~
Aku doakan yg terbaek je untuk my dearest Umi.
Actually,td Abah aku cakap my Umi kena masuk
wad coz ada ketumbuhan lam usus..
Aku...........

Sesungguhnya Allah tetap bersama hambanya yang yakin dengan doanya~

12 manusia nak cakap mende kat aku:

~Kak AZZ~ said...

moga Umi Leen cpt sembuh.....sabarlah...semua ini dugaan untuk menguji kesabaran kita...


*selagi banyak kita diuji....semakin tabah untuk kita menghadapi....

PROFkusut said...

sobbs... smuge umi chekleen cepat sihat....
Amiinn..

capri said...

hope nating bad jd la..
umi cepat baek yee..
hikhikk..
aminn..
ko tamo sesedey tau chekleen..
bese la..
anak mane tak riso mak kan??
aku ni yg dok jao pom,,ip kol mak aku,,die batok bgai aku da rase nak lek ytgk die..
hehhee..
juz berdoa je la..

miss chekleen said...

kakAZZ>>time kaseh
InsyaAllah,xde pape...
maybe ade silap2 makan time dolu2 kowt.

PROFkusut>>mekaseh PROF
Amin....

capri>>hehe
mekaseh gak..
aku lg la..anak yg mmg rapat ngan ye,ase semput2 je ni pk..
Amin..moga ye sihat selalu...

capri said...

mekaseh je??
kepci ke,mcd ke,keli bako ke,,tade??
huahuauha..
guro je..
amin amin tok umi..
muah muah umi..
hikhikkk..

miss chekleen said...

xde la capri...
ade ag..
welcome...hahaha~

chipsmore said...

semoga semua baik baik hendaknya...aminn ;)

miss chekleen said...

maseh cikEpal..

capri said...

hohhh

miss chekleen said...

capri>>hooooohhh

capri said...

eiiiiiii!!!

miss chekleen said...

hermmmm.....

siapa itu???

BLOGGERS