BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Tuesday, October 13, 2009

PENTINGGGG!!!!(SILA BACA SAMPAI HABIS) EDIT

membeli sambil menderma :)
                                                    



PELANGI  SLE BUTTERFLY



BINTANG PUN MENGENYIT


Menemui bintang senyumku kerlip, perjalanan cahaya

pun mengenyit ;)



Novel di atas merupakan novel karya Idamunira.

Pernah memenangi Sajak Jenaka Alam Siber

(Sajen) 2003, dan saguhati Sayembara cerita bersiri

kanak-kanak, DBP (2007).



Apa yg menarik mengenai novel ini ialah pembeli yang membeli novel ini 
dapat menderma kepada pesakit2 SLE.Mungkin x ramai yg tahu mengenai penyakit ini.
Walaupun novel ini sekadar novel kanak2,namun harapan kami
agar org ramai berasa terpanggil untuk sama2 menderma.
Harga yang dikenakan adalah murah,malahan wang itu akan digunakan
bagi keperluan PSLEM.







lain-lain connection:


Persatuan SLE Malaysia(PSLEM)


Harga:RM 13/senaskhah




Hubungi PSLEM di o3-7957 7672









Selain itu,terdapat khidmat kaunseling untuk pesakit SLE


Kaunseling Hospital PSLEM

Pusat Perubatan UKM
(setiap selang pagi Khamis dan Jumaat)

Pusat Perubatan UM(Pagi Rabu)

Hospital Pulau Pinang

(setiap selang pagi Isnin dan Khamis)

Hospital Seremban

(Pagi setiap minggu ke-3/Khamis)




Bagi badan2 korporat,NGO,kerajaan yg berminat

atau sesiapa sahaja yang ingin menghubungi talian PSLEM:



PERSATUAN SLE MALAYSIA (PSLEM)


3rd Floor,Bangunan Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah


16,Jalan Utara,46200 Petaling Jaya


Selangor Darul Ehsan


Tel:03-7957 7672


Fax:03-7957 0407


E-mail:pslem@streamyx.com/pslemhq@gmail.com





Semalam aku mesej kak Farha..no.dia aku dapat dari kawan baik dia kak ida.Banyak yg kitorg borak,dan banyak persamaan kitorg.Dia telah dapat menjalani kehidupan dengan sempurna.Memiliki kehidupan yg bahagia.Anak2 dia sangat comel.Kak Farha terkejut bila aku cakap aku tgk anak2 dia yg comel..P bila aku cakap yg majalah PSLEM ada keratan sal tu,dia pun gelak n cakap ada lagi lam cleo..Mmg banyak yg kita bualkan,insyaAllah kalau x ada halangan aku nak borak ngan dia lagi.Dia berkata nak sangat berjumpa,aku pun sama sebenarnya tp bangang lak bila aku cakap aku ni pemalu nak jumpa org,kakaka..P mmg kalo ada kelapangan aku nak jumpa dia.Perbualan kitorg berhenti bila anak2 kak Farha sedar.Dia kena pokus la nak jaga anak dia.

Sebenarnya,niat aku dah lama sangat untuk membuat novel ttg SLE.Aku pernah cakap kat kawan aku di Melaka dulu,aku nak wat sebuah buku yg ceritakan ttg hidup pesakit SLE.Aku mmg dah ada point2 nye,lama-kelamaan benda ni macam terkubur coz banyak mende lain yg aku kena buat.Rentetan drpad buku yg kak ida tulis ni,aku rasa cam bg harapan la kat aku nak teruskan niat murni aku tu..ahak.

>>>pesanan aku,silalah beli novel Pelangi ni,bukan mahal pown..RM13 je.dengan duit ni korg dah dapat selamatkan banyak nyawa.Maybe korg xpernah dgr sal SLE,tp percayalah benda ni x kurang dr kanser.Maybe dengan membaca novel Pelangi,korg taw sikit banyak mende ni.Even tu novel kanak2,ase xsalah untuk dibaca...


MEMBELI SAMBIL MENDERMA  :)




Terima kasih,thank you,xie xie,nandre,arigato gozaimas kerana sudi membaca entry ini. Keikhlasan anda semua amat dihargai.


 
Thank you for reading..muahx 


butterfly adalah symbol SLE
Salam sayang dari saya Misschekleen Myasara Myamoiszelle : )                   





3 manusia nak cakap mende kat aku:

PROFkusut said...

wah.. ada khidmat kaunseling tuuuuu

chipsmore said...

asal gambo tu senget?? ke memang cenggitu... :D

miss chekleen said...

PROFkusut>>ye proff..hehehe

cikepal>>gambo tu mmg cenggitu ler cikepal..hehehe

siapa itu???

BLOGGERS