BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Friday, October 2, 2009

TAGS DARI CAPRI

Hello world...
pes of all,aku mtk maap capri coz baru jawab tags ko.
x bape ada mood,ni baru aku ada ase cam nak jawab tag.


TAGS DARI CAPRI

FIRST TAG

Kalau anda jadi orang terkaya di dunia?
- gi umrah,haji,operate saket aku,bantu yg memerlukan,sedekah amal jariah

Kalau anda jadi orang terseksi di dunia?
- no way man!

Kalau anda perlu terjun dari tingkat 100 untuk membuktikan cinta anda?
- ow tak mungkin~(pe ko engat aku xde mak bapak?!)

Kalau orang kata blog awak teruk nak mampos?
- sukati la blog aku...x suh ko tgk pown

Kalau keluarga anda menentukan pasangan hidup anda?

- tgk la camne

Kalau tiada lagi hari esok?
- maybe tuko nama laen kowt..tommorow?

Kalau orang yang anda benci ada di depan anda?
- wat muka xleh blah,lam ati duk maki hamun

Kalau ibu bapa anda tiada esok pagi?
- mesti g dating lagi nie...xpe la tanak kacau..hehe

Kalau anda diberi lesen ntuk membunuh, siapa yang akan anda bunuh?
- tak tepk lagi

Kalau orang kata anda Cantik/Kacak?
- senyum dan cakap time kaseh..(lam ati bangga kemaen,gelak lam ati..hahahahaha~)

Mengenai orang yang tag kamu ini?

- baek,happy go lucky,friendly


Nak tag:
tanak tag sesape


 SECOND TAG


jika di beri peluang,ape yg anda mahukan dalam hidup?
=banyak sangat la

emak atau ayah?
=dedua

abang atau kakak?
=opkos kakak coz aku xde abang

kereta KANCIL atau superbike?
=KANCIL ke?MyV taleh ea?

jet peribadi atau kapal selam?
=jet PERIBADI opkos...

awek atau balak?
=balak wat umah ran,beh.

kawan atau kekasih?
=kawan

kemewahan atau kebahagiaan?
=nak dedua,tamak tol..hahaha

5 handfon murah atau 1 handfon mahal?
=1 henpon mahal yg leh tak 3 sim..kakaka~

belajar dalam negara atau belajar luar negara?
=dalam negara,leh salu jumpa pamili

kawan yang serius atau kawan yang lawak?
=kena memilih ke nak berkawan????

lappy acer atau handfon apple?
=handfon apple coz tade ag..ahakz

meksis atau celkom?
=dedua aku guna

anda rase anda best?
=depends sape yg cakap..tp aku ase aku mmg best..YEAH!!!

bg 1 name yg anda rase die suke dekat anda?
=asenye ramai yg suke aku,aku kan dakbaek,hahaha~


yg anda rase die tak suke dekat anda?
=tahla,ada ke?kalo ada meh gitaw sebab ko x suka aku.Kalo leh ubah aku akan ubah,i'll try.

perkara yang pernah memalukan anda?
=hahahahaha~

lasttt,,,
jika anda sedang berjalan di kawasan orang ramai,
tibe2 anda terjatuh..
ape yang akan anda lakukan???
=wat bodo je,wat blur cam xde pape bukan dorg kenal ko pown(expert neh..hahahaha)

7 manusia nak cakap mende kat aku:

capri said...

tamak ko nih chekleen..
aku soh pilih kancil ngan superbike aja..
tade mebi mebi..
hinss..
nyway thanks..
hehhehe

miss chekleen said...

hehehe~
aku suka mebi,nak wat cane capri..ahakz

sesame cap...

capri said...

aku pon suke mebi gak..
tp aku lg suke bmw..
kakkaka..
belikan aku bmw 7siris betol punye pls??
hekhek..

miss chekleen said...

hoh cap...
ada ati nak nek bmw 7siris..
ko tu da la xde lesen,kang kalo aku bg sah2 masuk longkang...kakakaka~

PROFkusut said...

heuheuheuheuehue
demam tag sudahhh

capri said...

mane ko tau aku tade lesen weh??

miss chekleen said...

prof>>>ahahaha prof

capri>>mak ko gtaw aku..

siapa itu???

BLOGGERS