BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Friday, January 22, 2010

update 0

Assalamualaikum....

Tahun baru, so aku tukar layout aku..hopefully sedap la mata memandang..aku pun tak tahu ok ke tak layout neh. Thanks kepada semua yang sudi jengah blog aku semasa ketiadaan aku dan thanks coz klik-klik nuffnang. God bless you all...Aku tak tahu nak update cerita pape..ase blur and num(dats what I am).Aktiviti blog berjalan aku tengok keadaan la ye...aku membusykan diri untuk menda lain. Erm...nice knowing all of you..

wassalam....

4 manusia nak cakap mende kat aku:

maiyah said...

cntik langsir baru.. pndai pilih kaler

~Kak AZZ~ said...

membizikan utk apa lak tu.....huhu...

jgn bnyk sgt gadget yg berkelip2 tu....nnt susah nk loading....nuffnang susah nak keluar...

miss chekleen said...

kakmaiyah:salam kakmaiyah..hehehe..mekaseyyy

miss chekleen said...

kakAZZ:kakAZZ..manyak da buang...tataw da nak buang pe lagi..
(soie ngat baru balas..membzkan diri untk masa depak..ekekeke)

siapa itu???

BLOGGERS