BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Sunday, February 28, 2010

TAK TERJAGA

Salam Sejahtera...
Blog aku...urmm. Blog aku ni betul2 tak terjaga..cam blog berhantu pun ada dah..Patut aku tukar layout kepada muka antu..ekeke..Aku test undang2 hari Sabtu,kemarin la.dan dengan angkuhnya aku nak bagitaw..AKU LULUS..hahaha..(ampeh ko,latihan amali ngan masuk bengkel pun tak lagi..).Thanx a lot to korang yang sudi masuk blog tak seberapa dan tahpape neh..
Pesanan dari chekleen,kalo dah masuk blog ni...sudi-sudikanlah klik2 nufffnang ye..nuffnang tu yang iklan tu...okeh..

wassalam....

Friday, February 26, 2010

SEDIKIT BEBELAN

Assalamualaikum wbt..

First of all..thanx pada semua yang sudi singgah kat blog ni...and pada pendapat aku yang short-minded neh tp mempunyai instinct yang kuat..aku dapat rasa yang ada juga orang yang aku kenal yang aku rasa kenallah(macam mana nak cakap aku pun tak taw) pun ada masuk blog neh..terima kasih...errr..hurmm...maaf la kalau ada pape yang salah dari diri ini..just let the gone be by gones ye...huluran kemaafan je la yang boleh dihulurkan..(banyak lagi sebenarnya yang nak dicakapkan...tapi ntahla...dah tak tahu nak dibicarakan..just want to say a lot of sorry-you know who you are)

Pada semua kengkawan bloggers,aku tak dapat blogging selalu coz dulu internet rumah aku 'kong'..kabel kena curi.mangang tol pegi curi kabel..nyusahkan aku je..camne tah dia gi makan kabel tu aku pun tataw..Sekarang pula aku busy nak amek lesen kete..muahahahahaha...best giler ase...bioler lambat pun janji aku amek gak at last.Nuffnang aku siket je..hahahaha...(tadek pun cek sampai kat umah aku..uhuk3) NUFFNANG!!!!NUFFNANG!!!NUFFNANG!!!....

LOL 
chekleen
http://www.emocutez.com

siapa itu???

BLOGGERS