BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Friday, February 26, 2010

SEDIKIT BEBELAN

Assalamualaikum wbt..

First of all..thanx pada semua yang sudi singgah kat blog ni...and pada pendapat aku yang short-minded neh tp mempunyai instinct yang kuat..aku dapat rasa yang ada juga orang yang aku kenal yang aku rasa kenallah(macam mana nak cakap aku pun tak taw) pun ada masuk blog neh..terima kasih...errr..hurmm...maaf la kalau ada pape yang salah dari diri ini..just let the gone be by gones ye...huluran kemaafan je la yang boleh dihulurkan..(banyak lagi sebenarnya yang nak dicakapkan...tapi ntahla...dah tak tahu nak dibicarakan..just want to say a lot of sorry-you know who you are)

Pada semua kengkawan bloggers,aku tak dapat blogging selalu coz dulu internet rumah aku 'kong'..kabel kena curi.mangang tol pegi curi kabel..nyusahkan aku je..camne tah dia gi makan kabel tu aku pun tataw..Sekarang pula aku busy nak amek lesen kete..muahahahahaha...best giler ase...bioler lambat pun janji aku amek gak at last.Nuffnang aku siket je..hahahaha...(tadek pun cek sampai kat umah aku..uhuk3) NUFFNANG!!!!NUFFNANG!!!NUFFNANG!!!....

LOL 
chekleen
http://www.emocutez.com

4 manusia nak cakap mende kat aku:

~Kak AZZ~ said...

moga lulus amek lesen kete tu... jgn lak pastu g merempit yaa...huhu...

dakMikez said...

mwah ko. hehe

miss chekleen said...

kakAZZ..hehe kakAZZ maseh2..
akak..kete leh merempit ke?engat nak mendrift ngan melumba je..hek3

miss chekleen said...

muah..muah...muah ko balek..hehehe
tc makcik..

siapa itu???

BLOGGERS