BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Sunday, April 11, 2010

BERANSUR SEKEJAP

Assalamualaikum wbt....


Pasal gengblogger,aku tak paham la cemane...tambah2 susahnya aku nak bukak page tu...juling mata aku menunggu...takpela,ada rezeki dapat gak aku buat nanti...Kat sini aku nak mengucapkan terima kasih kat kawan2 blogger yang sudi berkawan dengan aku,sudi masuk blog neh...papehal sorry kalau ada yang aku ni tak elok ke apa...thanx

(ko pes kawan blogger aku..thanx..kemsalam dakGedik sumel ea)
(aku pun lupa cemane aku kenal dia,but she's a good friend..beb thanx ye 4 everything..apa2 salah maafkan aku ea..)
(yang ni aku kenal sebab aku jumpa lam blog dakNgada gak..diala yang ajar aku cara nak buat nuffnang..hehe..mekaseh)
(kakAZZ aku kenal time aku gi blog MatDehe..engat dia neh ore ganu..hahaha..sonok sembang ngan kakAZZ...banyak ilmu..muah dia)
(hah jumpa ela neh time cet2 kat blog pesal..hahaha..punyala lama nak kenal,keh3)
(blog nami cute...sekejap je aku sempat ke blog dia..hehehe...nak wat cemane,asal aku start syok berblogging streamix mesti nak nayakan aku...siott)
(ni kawan blogger paling kecik...cute taw blog dia,kalerpul)
seme follower aku mekaseh follow
NurAdawiyah
(kawan blogger baru aku)

6 manusia nak cakap mende kat aku:

Aiza said...

yayyyyy.. yang adek punya adek.. syg akk leen.. muachk =)

~Kak AZZ~ said...

laaaa........ sama la... tenet slow...

kdg2 baca je... tp tak komen... huhuhu... jgn la majok ehh... Tp kalau nk rehat, rehat la dulu... cari bahan utk blog ni...

Kdg2 akapun susah nk blogwalking... tambah2 kt umah ni ada abg yg manjangggg bukak utube... dh la tenet selow, pastu dia bukak banyak tab... tensenn gak kdg2 tu.... ekekekeke...

Dh dpt lesen L tu jgn la bawak kete tak ikut undang2... haha...

miss chekleen said...

cyg dekIZA..muahx

miss chekleen said...

tu la kan kak..guna broadband neh....bila la dorang nak baiki streamix neh..

laa,akak manade majuk la...hahaha..
xsempat la kak...nak on9 betul2..bagi can dekat kakak no2 guna,dia tgh bz cari keje..

en3 tu saje je..sambil2 mohon maaf,feeling2 syahdu ket..keh3..

ok kak...nt dah streamyx ok,leh blogging balik..(kak nt dapat P la baru nak racing..)

e-man said...

thnx sbb ltk name aku kt sini...hihik

miss chekleen said...

same2 emanz.. :)

siapa itu???

BLOGGERS