BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Wednesday, April 7, 2010

MODERATORS @15 YANG AKU KENAL III

Assalamualaikum wbt...

Pertama sekali aku nak meminta maaf kepada moderators yang aku bakal bercerita ini... Harap diorang tak marah aku menulis sedikit kisah diorang sebagai entry baru aku ini...hehe..Erm,first sekali TAHNIAH buat PESAL&CHIREO,NURBAI, dan cEm cayang...


   TAHNIAH buat PESAL dan CHIREO kerana sudah berjaya disatukan...(aku rasa gambar tak perlu la sebab korang boleh skod sendiri kat blog PESAL ).. Serious aku cakap...lawaaaaaa dow Chireo.. Kehenseman abe Pesal pun terserlah..ekekeke... Try tengok gambar diorang kalau tak percaya..kan3.. TAHNIAH once again... semoga cepat2 la dapat Ahmad Karimi ye Pesal..huhuhuhu...

  nurBAI....TAHNIAH coz juga berjaya menamatkan zaman anak daranya..hehehe... Aku dapat tengok gambar Bai neh...ni sorang lagi yang aku rasa takleh ke kalau tak lawa hah!!hehehe... Tetiba aku lak teringin nak tukar muka aku ngan dia time tu..hahaha...Ayu,sopan dan lawa..tu je aku boleh cakap..Kalau nak cakap pasal baju kahwin,aku berkenan tengok yang Chireo..lawa baju tu..memang kena la dengan si pemakainya..Baju Bai pun lawa,tapi maybe bukan citarasa aku kot..hehehe...(wei chekleen..ko engat free ke pakai baju tu hah!!...hambek kau).. TAHNIAH Puan Bai..harap Gojeng tidak merana :p..ase dia dah tukar nick kan??(Gojeng jangan marah kerana mempopularkan nama kau kat sini)

  cEmmm cayanggg..hehehe..Puan cEm neh sah2 semua dah tahu yang dia bakal bergelar ibu...bulan 7 nanti insyaAllah,bolehlah dia berehat...Mesti sumelllll sangat anak dia kan...hik3..(gediknya aku gelak)..cEm..nak pok2 pewot..leh tak??Hari tu cEm tunjuk gambar dia,sumell je aku tengok ngan pewot besar dia..keh3..aku pun tetiba ase nak ada baby gak..hahaha...cEmmm take care ye...

  Seterusnya aku nak berterima kasih dekat TunBear ngan Adjust kerana telah berkomen-komen kat blog aku...Tak sangka lak aku mods2 otai masuk blog aku...(jap2 nak sengih neh)..Eh lupa lak...cikZura pun ada..mekasehhh banyak2...

  Lastly,aku nak letak nama-nama moderators yang bernick baru kat @15...Otai ke baru aku tak tahu la..hehehe...

Abg_Ramos=boleh dikatakan sebagai maskot @15,ala-ala macam MP,Ghimau dulu la kot..Siapakah Abg_Ramos???(Kenapa pelik sangat nick neh??)

cik_NPU,Ginc0o,HalimahJ,cikCILI,missZAZA,Remy,LaCostra,SYEA,exMODMOK,

(dulu aku lupa sebut nama dJeket..tapi takpela aku dah sebut KetFire...hehehe)

p/s=maaf kepada rakan2 semua,aku tak dapat nak blog walking pasal intenet kadang lemmm..kalau dapat masuk pun takleh komen apa....

2 manusia nak cakap mende kat aku:

amie said...

haihhh..
aku pon mod ape..
ekekeke..
cem nak jadi mama da kan..
wahh aku yang tak sabar..
isk iskk..
mypaula saye nak jadi abg angkat bkal bby itu pls..
:)
po epa n pesal kalo tanak bby2 bulus siler lah bagi saye..
saye rela hati nak jage kalau kamu dah nak ade bby betol nnt..
kekekekke
:)
congrats utnuk bai jugak..
moge epi oweys ok..

miss chekleen said...

wakakaka cap...mende bby2 bulus tuuu????

aku lah bakal kakak agkt anak cEm nt...muahahaha...eh silap gelak..hihihi...(betul x mama cEm??)

siapa itu???

BLOGGERS