BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Sunday, May 16, 2010

Menuju Puncak

Assalamualaikum...



Boleh aku cerita pasal AF8 sket?Skang dah minggu ke-9,macam2 dah jadi dan ada pulak AFMASUK atas permintaan ramai.Kita semua tahu malam esok bakal menyaksikan seorang lagi pelajar keluar.AFMASUK semua dah tahu,SHAHIR atau Muhammad Shahir Zawawi telah di AFMASUK kerana telah mendapat undian tertinggi(pehh skang dah skema ayat aku...)Konsert malam tadi bagi aku agak menunjukkan kesungguhan peserta2/pelajar2 AF8.Mungkin mereka mula merasakan saingan dengan kehadiran Shahir Zawawi..(adeh cemane aku tetiba skema je neh????)Bagi sesape yang tengok konsert tadi,mesti dah ada pilihan sendiri punya.Bagi aku Shahir,Iwan memang aku sentiasa sokong..hehe

dan aku suka suara Ain..betul apa yang Adlin cakap.First song aku macam feel la,tapi second song dia macam dah lain.Maybe dia tecungap sket..in order nak kena amek gitar...pastu face crowded,pastu kena main ngan ruang..tapi,why not dia just stand still dan perform lagu Falling For You..peh,ko bantai maen gitar,pastu maintan je atas pentas,wat feeling2 ket..kompem memukau Ain..suara tu penting dik..


Iwan lak best dapat betul2 dengar his true voice tanpa suara yg menyakitkan cam dedolu..best gak..Adibah said suara Iwan common,memang la tapi aku harap dia leh go on.Cari style dik,buat band pun boleh..loncat2 sambil nyanyi..eh loncat2 neh Daus la..Okelah,senang cakap kalau Dafi leh stay dalam dunia seni,Iwan confirm bolehhh!!!Usaha tu penting,polish lagi biar lagi feel nyanyi tu...(teringat lagi time dia nyanyi lagu Haven't Met You Yet..bestttt..tambah lagu fav jap)..


Daussss..hahaha budak kecik aku panggil..saiz dia cam kecik sangat,tengok rupa pun aku taw dia neh naive..kalo korang ada tengo diari yang Iwan mintak maaf ngan Daus sal dia,Mau,Shahir kantoikan Daus..wahahaha...nakal tol dorang..tapi bila dia perform macam last week ngan this week,lompat2,loncat2,rapping2,jerit2,terlopong gak aku dalam gelak2..hehehe...siyes aku gelak tapi aku suka tol style dia..takde la hebat tp tang menghibur tu aku bagi 110% la.. ;D..soaku paham nape orang undi dia..hahaha..DAUS THE GIMMICK..(betul ke eja gimik neh)


Maulana aku rasa persembahan dia ALLTHE SAME..mintak maaf kat peminat MAU,okey tone dia oke,nyanyi tak teruk pun,tapi cemane eh nak cakap..macam dah takde kuasa...tadi dia perform macam dia cuba nak all out,aku paha,tapi aku rasa macam tengok konsert yg dulu..nape eh?ke aku dah memory stuck..bagi aku persembahan dia oke,tapi dengan kadar dia yg salu oke je dari orang lain selalunya,patut dia kali ni pun lagi baik la,takpun biar ada sumting new


SHHHH.....SHHHAA.jap2 nak sebut betul2 neh,SHAHIR...oke da betul dah..TAHNIAH SANGAT kat Shahir coz dapat diterima balik kat AF8.mekaseh banyak2 gak kat Adlin coz cakap Selamat datang kat Shahir sempena ke Final(lelebih lak aku..kah3)..harap2 dia kekal..takut aku engat esok ada debaran...FANS SHAHIRRR>>kamonnnnn...


FANS IWANNN AFUNDI gak..takut aku kalo 2 org neh out..heheh..
cara2 nak AFUNDI..type AFUNDI 10 SHAHIR dan AFUNDI 10 IWAN send ke 32999..
kalu nak lagi berkesan send sebanyak 100 kali..lagi banyak lagi bagus..ingat ye,AFUNDI 10 SHAHIR..


ADIRA...maaf aku terlepas si Adira neh perform tadi..tapi tgk diari aku ase dia tak dapat bawak lagu DUA..Kalau lagu2 KRU neh korang kena struggle la,aku minat lagu2 KRU neh..membesar dengan lagu2 dorang je..so tolongla bawak dengan elok


(boleh tak iwan ngan shahir lak nyanyi lagu2 KRU??iskkk..IWAN-APA SAJA,SHAHIR-SAYANG..owhhh mesti best..kih3)oke2 dah...ni senarai yang masih bertahan dalam AF setakat ini..


1. Nadiawati Ainul Basir atau Ain, 23 tahun, Sabah (AIN)
2. Siti Adira Suhaimi atau Adira, 19 tahun, Sabah (adik kepada Erma)-(ADIRA)
3. Muhd Shahril Firdaus El atau Daus, 22 tahun, Sarawak(DAUS)
4. Ahmad Shahir Zawawi atau Shahir, 21 tahun, Perak(SHAHIR)
5. Emirza Awan Zulazrin Chew atau Iwan, 20 tahun, Negeri Sembilan(IWAN)
6. Muhd Firdaus Maulana Mohamed atau Maulana, 22 tahun, Johor(MAULANA)


sekarang pelajar yg aku menat ialah SHADAWAN..keh3-SHAHIR


selingan:terima kaseh banyak buat adik zaza,emanz,kakAZZ yang sudi meninggalkan jejak kat shoutmix..thanx..(lama x sebut tinggal jejak..keh3)

0 manusia nak cakap mende kat aku:

siapa itu???

BLOGGERS