BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Friday, June 11, 2010

mengikuti.......

update yang tak berapa nak update......

serius rasa 0 je dalam pale...

hmmmm......

http://www.emocutez.com

ermm....sesiapa yang mahu bertukar2 link sila beritahu...

anda akan dilayan dengan baiknya...

bertukar2 link ye

dan jika anda sudah mengfollow saya...sila nyatakan so saya akan follow anda...
terima kasih...


http://www.emocutez.com

AKU FOLLOWER YANG KE 100???




aku adalah follower ke 100 Aideal Fitri

inilah award yang aku terima...
sangat gembira oke...

walaupun agak lambat untuk mengupdatenya
tapi memang aku akan update...
ehehehe

terima kasih


http://www.emocutez.com


Thursday, June 10, 2010

ciggarette hell



hellll....what this is?oke i know that this things was out dated...but when i see him smoking with my own oyes,i feel like...HELLLL...WT EF?seriously?this lil kiddo smoke 40 per day...ow my my...i mean,why?when i see this video i say hell,who is he?so pathetic..when i see it for the second time i was laughing to hear this silly song..ciggarete dada huuu..wakakkaka...and this is the other video i up hear.this is a response or comment to this stupid video...i kind of think he was so real funny and i think the same about what he said...hahahah



my my...haishhh

Wednesday, June 9, 2010

MIMPI SEMALAM

Assalamualaikum...

Chekleen sebenarnya nak post entry baru tajuk laen, tapi tiba2 chekleen teringat mimpi semalam...hmmphh....Semalam chekleen sedih sangat,tahla...banyak sangat problem dan konflik dalam diri sampai kadang2 chekleen tak tahan...semalam,chekleen tidur dalam sedih..tengah tido..ini cerita dalam mimpi chekleen......

Malam tu dalam mimpi,chekleen mimpi nak tekucil (macam lawak tp betul neh)..pastu chekleen mintak nenek yang chekleen panggil mok temankan..padahalnya tak penah pun chekleen mintak teman(ni semua dalam mimpi ye)..chekleen jalan dulu,pastu gelap je depan..chekleen nampak cam kelibat cahaya lalu tepi chekleen..tapi hati chekleen tak bedebar2 lak cam salu(salu kalo nightmare chekleen kompem peluh2,cam sesak napas)...pastu chekleen pandang depan...chekleen tengok dalam gelap ada kaki je bersinar,tubuh nampak hitam dalam gelap tu..,chekleen pandang mok chekleen..tah nape chekleen rasa macam yang chekleen nampak tu mesti antu,tapi chekleen tak takut...chekleen gerak ke depan..lepas tu baru la tiba2 keadaan jadi cerah..dan chekleen nampak "itu" ialah chek...arwah datuk chekleen..time tu chekleen ase sebak je...tapi chekleen tak nanges...chekleen rasa macam sedih je...chekleen nampak dia berdiri dalam kejauhan,tapi chekleen nampak dia...muka dia samar2...tapi memang muka dia,badan dia yang tinggi...dia berdiri je...dia macam bersinar...macam ada cahaya dari belakang....pastu tiba2 ada orang datang cakap...weiii leen bangun semaye subuh...rupanya kak long chekleen kejutkan,dah subuh rupanya...pastu chekleen teringat2 mimpi chekleen neh...apa maknanya...chekleen pun takde la teringat dia semalam,tapi tiba2 je dapat mimpi neh..

al-fatihah untuk arwah datuk chekleen...semoga ditempatkan bersama orang2 yang beriman....

Monday, June 7, 2010

Assalamualaikum

Sila nikmati perubahan kaler di blog ini...terima kasih...

jika berminat sila komen2 tentang pembaharuan chekleen ini... :)

Sunday, June 6, 2010

BIARKAN MULUT BICARA TANGAN MENULIS

Assalamualaikum...........
Hurmmm..kisah kekejaman Israel makin teruk kan...kadang2 aku pun tak tahu macam mana nak cerita pasal mende neh.Kita taw kan memang sejak azali sejak lagi Israel neh kejam..korang taw tak ayam yg besar yang jahat giler suka gigit2 orang,kat tempat aku kitorang panggil ayam israel..hhaahahaha....Nape Israel kejam?Kejamnya israel pasal dia anggap diri dia paling hebat,paling kuat..dia tak kisah tentang dunia kerana dia tahu dia takkan apa2..dia tak takut dengan kecaman pasal dia taw dia BESAR..macam mana tak BESAR,kuasa2 VETO DUNIA semua kawan2 dia..incik BELUKAR dah takde jadi kita bebas dari kecaman Yahudi,Israel???no no no no...tak mungkin..itu semua hanya angan2 kosong dan sekarang semua makin teruk kan,bukan makin elok..sekarang orang kita pun dah jadi tawanan...APA NI!!!???Ni dah sampai peringkat amat teruk..Malaysia kan memang gah di mata dunia,keamanan,menolong yang lemah dan banyak lagi..Visi Congo,NAM,Apartheid..malahan meyuarakan soal keganansan dunia pun kita berani...tapi sekarangg????Israel sanggup bertindak sebegitu rupa...oke2 aku taknak cakap banyak2...ermm aku agaknya bakal mendelete facebook...macam jahat2 je pun aku kat fb so,tak kesah kalau delete pun..

siapa itu???

BLOGGERS