BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Wednesday, September 22, 2010

ADAKAH?

Saya terasa keliru...adakah blog saya masih tak dapat dimasuki?masih terdapat malware?virus-virus internet atau sebagainya?ada sesiapa boleh khabarkan kepada saya?atau sememangnya blog saya tiada pengunjung?huahuahua..rasanya itu yang sebetulnya..hehe..tapi jika ada permasalahan dalam blog saya,tolong beritahu ya..Niat baik anda saya amat hargai..dan anda boleh tanya saya di dalam kotak biru di bawah...saya akan berusaha untuk menjawabnya dengan berkesan.Untuk entry akan datang mungkin saya akan bersajak..nantikan sajak dari saya...sama ada syahdu atau melankolik..hahaha....Saya sebenarnya amat kebingungan tapi saja macam nak update walaupun saya tahu saya sorang je yang baca post saya ni..Saya tiada kisah yang menarik pun cuma saya rasa nak jumpa abang aplin ngan abang mamat kalid nak mintak dorang tawarkan saya berlakon.Jadi penyapu pun okay,mencabar tu.Baiklah,salam selamat malam dan salam sayang dari saya untuk semua pembaca jika ada ya..muahmuahmuah...tata..wassalam

0 manusia nak cakap mende kat aku:

siapa itu???

BLOGGERS