BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Friday, September 24, 2010

konichiwa minna!!

Ahlan wasahlan...

Daijo ka,minna? Atashi nak update sikit neh. Blog atashi telah bertukar background kepada warna gelap sikit,ala-ala macho dop ado gitu.. Tapi atashi rasa lawa la,huehue.. http://www.emocutez.com jap jap nak masuk bakul jap,nak guna wand nak angkat bakul neh. Atashi memang suka design template dak pyzam neh.. Sape-sape nak try background dia buat leyh tekan sini. Hah kat situ macam-macam pesen korang leyh pilih,mana yang rasa berkenan di hati silalah jadikan background. http://www.emocutez.com Atashi sejak jumpa page dak pyzam neh,atashi rasa tak perlu dah la nak menggodek-godek google,yahoo mencari template. Tapi satu je 'kelebihan' template design dia. Dalam semua template dia mesti ada signature dia kat atas. Besela kan,dia buat mesti dia nak kepopularannya walaupun dalam erti sebenarnya dia nak suruh kita senang ke page dia je. http://www.emocutez.com Satu lagi,blog atashi neh dulu besar kan,tapi atashi malas nak godek lebih-lebih,nak tambah sampai 2,3 line pun malas nak handle. Bukan apa,atashi takut kang jadi lain pulak. http://www.emocutez.com Kalaulah atashi neh memang hebat dalam bidang neh,tak apalah atashi nak menggodek sedaya upaya. Tapi takut kang rosak pulak blog suci atashi neh. Dalam entry lepas atashi ada cakap nak bersajak,huahuahua.. Tapi kerana atashi terasa malu-malu mentadak bengkok,atashi rasa tak perlulah. http://www.emocutez.com Owh,lupa..sebenarnya atashi seorang kat rumah. Angah atashi pergi kenduri kahwin kawan dia, Along atashi kerjalah. Petang tadi atashi tengah syok landing depan tv lepas mandi. Khusyuk ni wooo tengok Lebaran Dato' CT. Time tu Akim nyanyi lagu Inilah cinta,pehh.. Mungkin terlampau khusyuk baru la atashi terdengar suara budak-budak nak datang beraya...caitt ampeh.kacau daun je. http://www.emocutez.com Nawaitu asal ingat malas je nak bukak pintu,tapi dorang semangat giler bagi salam,siap ketuk-ketuk ramadhan,eh silap ketuk-ketuk pintu lagi. Nak tipu cakap tak ada orang pun,dah la atashi pasang kuat giler tv,haishh nyesal eden..wakaka. Atashi pun bukak la pintu sambil buat-buat muka mesra
http://www.emocutez.com 

"Err adik nak apa ye?"
"Kitorang datang nak beraya"
aku senyum lagi neh..
 http://www.emocutez.com
"Hehe,sorry la dik,tak ada orang kat rumah la,lain kali la ye"
(huahuahua alasan..tapi aku tak terfikir lak nak bagi alasan pose pasal aku memang pose time tu)
"Okay" (bertiga serentak..aku senyum ramah mesra lagi neh)
"Sorry ye" (sambil tutup pintu)
"Its okay"(ada yang besar sikit cakap.Agaknya dialah ketua geng raya neh)

 Atashi pun sambunglah tengok,tapi atashi rasa boring lak,atashi pun tukar channel 702,cite sal dak muntel nak jadi homecoming queen..okay gak la,terus habis cite atashi bukak laptop tengok citer Kya Kehna sampai waktu maghrib then atashi pun berbukak dulu lah then solat. Kelmarin atashi khatam cite Dil hai Tumhara...sobss sedih wooo.. http://www.emocutez.com peberet song atashi Dillaga Liya..atashi leyh sebak dengar lagu neh taw. http://www.emocutez.com Bagi atashi cite neh best la. Lagi lagu yang atashi suka dengar ialah Hey Shona, Tauba Tumhare hai Ishare, Suraj Hua Maddham..hehe. Tu antara lagu hindustan yang atashi minat la..okaylah,atashi stop dulu..jumpa lagi..

Sayonara' Ja'
http://www.emocutez.com 
 


6 manusia nak cakap mende kat aku:

diraja22 said...

bestnya raya layan hidustan..

miss chekleen said...

huhu...cite sedeyh tu...pasal family..kya kehna pun sama..

bese la,lama tak layan hindustan..ada masa neh,bantai tengok la..ehehe

Tomato Gurl's Life said...

cik tom xsuka lagu hindustan..hehe...btw layout ni cantik..simple but look nice dear :)

miss chekleen said...

hehe..ciktom,tu pasal..tetiba skang minat dengar lagu2 neh.. ;p

thanks ciktom..blog ciktom pun lawa,purple my fav colour.

Encik MT said...

lawa blog....amat malang skali budak2 datang raya tuh...hahaha! takpa2...bersepah lagi rumah diorang boleh beraya..kekeke

miss chekleen said...

ekeke...bukan sekali datang..bekali2 dah..
takpela,sederet tu banyak lagi umahnya..
dah dapat duit raya dah pun..

btw thanks..

siapa itu???

BLOGGERS