BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Sunday, October 24, 2010

AIR ASIA ~ WORLD'S BEST LOW COST AIRLINE



Okay first of all,chekleen nak tanya..sape pernah naik flight?Sila angkat selipar Jepun anda..(apa kena mengena ye?).Okay,chekleen mahu cerita la.Air Asia sangat murah okay.Chekleen boleh jamin pasal chekleen pun salu guna Air Asia.Dia ada kadar dia and dia ada time-time promosi.Serius,semua orang pun boleh nak naik.Alah berapa puluh je sangat.Macam kalau di kira harga tiket bas dari Kelantan ke Kuala Lumpur (kira yang selalu chekleen guna la)..pun dah RM40 lebih..Kalau beli tiket Air Asia?lebih kurang je harga.Dah la cepat sampai,selesa..memang berbaloi..(kecuali korang jenis fobia naik kapal terbang).Tapi rileks je la,tak de takut apa pun..bukan korang rasa pun..naik-tido-bangun dah sampai rupanya..huhu..
Cuba tengok imej ni..promosi dari Air Asia..takke murah..

 Pastu ada yang ke Haneda,yang promosi Ohio ke Jepun tu..tak jumpa laks chekleen gambonye..senang-senang korang klik la sendiri kalau keluar iklan Air Asia ni pasal chekleen pun tak tahu nak up cemane video dia..huhu..Tapi chekleen leh upload sebagai gambo je la..nak wat cemane,chekleen ni bloggerist kuno..kui3

Kalau korang nak merasa naik flight tapi duit sikit (kot-kot la takut kempunan nanti tak dapat naik),korang leh je try tengok kat laman web Air Asia..semua tiket murah-murah dan berbaloi dowh!..

5 manusia nak cakap mende kat aku:

touya said...

Waaaaaaa macam best jer

touya said...

nak komen lagi boleh ?

Nanti leh arr gi honey moon ke Jepun guna Air Asia . Eh ? Bila masa aku kawen ?

Tomato Gurl's Life said...

wah best nak air asia pi jalan2 jugak!

miss chekleen said...

hahaha touya...
sila2 berkomen....

ke jepun tu best tu woo

miss chekleen said...

hahaha..sila cik tom..beh tu

siapa itu???

BLOGGERS