BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Tuesday, October 26, 2010

AUTO BLOGWALKING??ape tu

Salam..

okay,entry ni ringkas je..chekleen pun tak tahu nak cakap apa tu auto blogwalking..tapi bagi sesetangah pihak..macam chekleen yang guna manual walking ni rasa tak elok la kan..ekceli chekleen dah ada tebaca entry pasal auto bw ni dekat blog wan hazel..mende ni alah macam sejenis software..so bagi menunjukkan anda blogger yang blog manual..sila letakkan smiley di penghujung ayat anda kerana pengguna auto bw tak dapat lakukannya..macam tu lah chekleen baca entry seri. klik sini jika nak tahu..so chekleen pun tak berapa tahu gak mende ni..so,inilah lah penting blog walking kan..kalau korang blog walking,korang akan belajar banyak mende yang kamu tak tahu..macam chekleen ni memang banyak lagi kena belajar..okaylah korang sila letak smiley kat penghujung ayat dalam shoutmix dan cbox ye..mekasih :)

4 manusia nak cakap mende kat aku:

Ahmad Shafiq Bin Othaman said...

manual lagi best, lagi laju wat blogwalking. hehehe

Seri Bahasa said...

sebenarnya manual blogwalking ni elok sebab kita boleh tahu perkembangan semasa blog2 yang kita lawati.

miss chekleen said...

hahaha..betul tu shafiq..lagi bagus especeli untuk blogger cam chekleen..leh blaja banyak mende..

miss chekleen said...

a ah..betul tu seri..sebab manual bw ni gak chekleen tahu apa itu auto bw ni... :)
papepun janji kita jadi blogger yg berjaya..

siapa itu???

BLOGGERS