BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Wednesday, October 6, 2010

MAKANLAH KAMU SEBELUM KAMU DIMAKAN!!!!!!

Assalamualaikum wbt..
Hari ni chekleen nak cakap sikit2 je..cuma nak upload gambo sket..
Gambo apa ye???
http://www.emocutez.com







jeng







jeng







jeng




!!!!!
http://www.emocutez.com
(muka takleh nak cunning habis..ekeke)







scroll bawah lerr































































hehe..dah jumpa ye..


tahniah untuk anda
http://www.emocutez.com




meh nak story sket
Ini adalah senarai makanan saya berbuka puasa tadi...
enjoy ye...




jangan menjeleskan diri
                                                     
 mee bandung seksyen 24
sedap wooo


murtabak ayam kat pasar

air cadburry(instant je)huhu
yang ni dinamakan desert atau padang pasir
















hah,gambo bawah pulak!!
hah,jangan terkejut.ni gambar kat bawah ni menu sahur semalam la


memang chekleen tak makan nasi,
khusus yg nasi ngan lauk..
memang hampeh la kalo ngadap nasi lauk2 ni
(eheh,kunun hebat je jawab)

tapi ni hasil gorengan my kak ngah..best woo
nasi goreng kakakku goreng
(sebab dia pun nak sahur,so join semangkuk)

menu selepas itu (padang pasir) 


hehe,time ada selera makan baik makan..
kalau time chekleen takde selera,alamak weiii
mau puasa seminggu tak makan(sila percaya sebab betul)
terima kasih siapa yang melayan entry makan-makan bersama chekleen

0 manusia nak cakap mende kat aku:

siapa itu???

BLOGGERS