BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Tuesday, October 19, 2010

MENDAPAT AWARDS DARI BLOGGER BERNAMA FENDI86

Aku dapat 2 AWARD taw dari Fendi. Kalau dalam shoutmix nick dia
fendi aje. (aku saje nak cakap untuk mukaddimah entry ni.
Aku (err minta maaf dengan penggunaan kata AKU di sini),sekali lagi Aku rasa
bertuah pasal bukan satu taw Fendi bagi award kat aku,tapi 2 okeh.
Di ulangi 2, atau dalam bahasa Melayu DUA, atau TWO, tau YI dalam bahasa cina,atau
DUWE dalam bahasa aku senirik.
TAK PECAYA?! cess,aku budiman dan jujur..

http://www.emocutez.com


nah bukti kat bawah..
pes award
seken award

hah,kan da cakap...tu la..kan da kena minta maaf..takpe2,kita kawan2 kira
beres sudah..



sila lihat rupa award yang di terima..tak sabo nak cakap dah ni..



jeng



jeng



jeng

besela kan,style dari chekleen..
http://www.emocutez.com



ANUGERAH BLOGGER HARAPAN!!!
pemenangnya adalah CHEKLEEN!!!

wah ini dia award kemenanganku..

Slogan kenapa korang suka blog Memori Seorang Muda
Entahlah,aku dapat award ni dari fendi..aku skod blog memori seorang muda ni..
Leh aku cakap NICE SIMPLE and SEMPOI..okayla kan..kalo nak skod leh,best je blog ni.

Reaksi korang lepas dapat anugerah ni?
Opkos  la I teruja U..it is flattering...ekeke.
(kira cam ada bakat la untuk aku berblog,harapan tu okeh)

TAG 15 kawan blogger yang lain.
bagi aku semua layak...sape yang macam takde lagi leh amek award ni dari aku
dan sila gitaw kat komen...anda memang layak okeh.






Award kedua yang aku dapat ialah...hehe

yang ni siyes aku setuju..memang dah hobi..(pasaan je minah ni)

BLOGWALKING AWARD!!!
 Apa yang bermain di fikiran anda sekarang?
nak blog walking jap pasni balas lawatan tergendala.

Apa nama samaran anda?
CHEKLEEN,MISSCHEKLEEN,LEENMAFIA_87

Senaraikan 3 nama yang anda sayang
Umi
Family
BFF

Panggilan untuk SI DIA
Wei!

Hadiah yang diimpikan dari yang istimewa.
Persahabatan berkekalan

Blog mana paling suka visit?
blog yang aku visit la,seme best.

Blog yang akan chekleen tag
10 nama yang ada kat shoutmix bermula dari pukul 8 malam tadi
(nama lagi blogwalking award,amek la kat shoutmix)

Chekleen ingin mengucapkan jutaan limau nipis untuk Fendi coz sudi memberi AWARD untuk chekleen.
Thankiu a lot!!!!
http://www.emocutez.com

0 manusia nak cakap mende kat aku:

siapa itu???

BLOGGERS