BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Thursday, October 7, 2010

PENGUMUMAN>>>ENTRY MINTAK MAAF

Assalamualaikum....ehemmm supan sket..

Kat sidebar tepi saya dulu kan ada widget Mister Linky kan???kan kan??
Saya sangat berterima kasih kepada ct-aya dan kakyon kerana telah mendaftar link di situ..terima kasih sangat.Tetapi disebabkan terdapat masalah komunikasi antara blog dan widget Mister Linky,jadi chekleen terpaksa membuangnya..maaf...dun worry sebab chekleen ada penyelesaiannya..hikk

6 manusia nak cakap mende kat aku:

Rahimah Ramlan said...

hi chekleen..
saya datang sini tinggal jejak & folow.
(x leh nak gune shoutmix chat tu, ada problem dgn url..leh pakai cbox je..huhu)

take care

nite2

XOXO
Bukan cerita Tentang Dia

miss chekleen said...

okeh tq..
chekleen pun hadapi menda sama kat blog rollens..comment pun takleh klik....sobss...okeh,waitwait eh..

kakyon said...

tinggakkan jejak kat sini pun bolehkan ckekleen..

miss chekleen said...

hehehe...boleh aje kakyon..maseh tinggal jejak..pakai selipar ke tak ni?

Tomato Gurl's Life said...

nape prob pe??tiba2 nyibuk nk tahu juga..hehe

miss chekleen said...

tak tahu la ciktom...mebi ada certain2 blog yg dah di adjust takleh terima pendtg2 baru cam kitorang...sobss

siapa itu???

BLOGGERS