BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Saturday, October 23, 2010

SHOUT AWARDS 20112010

SHOUTOUT LOUD!!IT'S THE SHOUT AWARDS 2010!




Shout your voice for local music industry!!

Industri hiburan tempatan telah berkembang dengan pesat di Malaysia,bakat-bakat baru mula menyerlahkan sinar.Semua bakat-bakat yang terhasil memberikan satu nafas baru dalam bidang music dan memberikan arus perubahan dalam setiap gelombang industri hiburan.Jika pada suatu masa dahulu,bakat-bakat terpendam banyak yang tidak mampu diluahkan kerana kekurangan peluang dan keberanian yang dipamerkan juga agak luntur.Berbanding dengan hiburan tempatan sekarang yang semakin ADVANCE,penuh keberanian,INDEPENDENT,dan bersifat mesra peminat.Genre-genre lagu yang dihasilkan pada masa kini lebih bersifat international,neutral,penuh gaya dan mampu merealisasikan setiap impian pendengar.Sifat-sifat yang berbeza ini menunjukkan banyaknya evolusi perkembangan musik dalam hiburan tempatan.Gaya pengarahan lakonan dan watak dalam setiap olahan pelakon juga menunjukkan satu karektaristik yang berbeza dan lebih neutral.Perumpaan stereotype,kaku tidak lagi bergelumang dalam industri perfileman.SHOUT AWARDS telah memberikan penghargaan kepada kesungguhan bakat-bakat baru ini yang cuba menitipkan corak perubahan dalam industri hiburan seperti Yuna,Zee Avi,Bunkface,Tiz Zaqyah,Lisa Surihani,Meet Uncle Hussain,Farid Kamil,Afdlin Shauki,FBI,FAFAU,Hunny Madu,Estranged,Pop Shuvit,Hujan dan ramai lagi.8TV SHOUT AWARDS menghargai kesungguhan mereka dan dengan kerjasama Xpax dan 8TV,SOUT AWARD memberikan ganjaran kepada mereka dengan suara sokongan orang ramai..Orang ramai boleh mengundi artis kegemaran mereka yang mereka pilih sendiri dalam pencalonan.Anda boleh mengundi dalam SHOUT AWARDS melalui link vote di bawah. 






vote for your star! category music




vote for your star! category tv & film




vote for your star! category radio




HOT CHICKS/GUYS AWARD


Terdapat pelbagai kategori yang dipertandingkan dan terdapat 4 pencalonan baru yang ditambah iaitu:
Music Video Award
Breakthrough Local Feature Award
Favourite TV Personality Award
Mobile Artist Of The Year Award


Kategori asal yang dipertandingkan ialah:
Rockstar Award
Popstar Award
Power Vocal Award
Flava Award
Breakout Award
Best On-Screen Chemistry Award
Fresh TV Series Award
Breakthrough Feature Award
Favourite TV Programme Award
Favourite TV Personality Award
Coolest Radio Annoucer Award
Favourite Radio Show Award
Hot Chick Award
Hot Guy Award




VENUE FOR SHOUT AWARDS ROADSHOW:
31 OCTOBER,SUNDAY at SUNGEI WANG PLAZA  5:30p.m-6.45pm
6 NOVEMBER 2010,SATURDAY at MAHKOTA PARADE 2pm-4pm





The Shout! Awards will be held on November 20, 2010 at Stadium Putra, Bukit Jalil and will be aired live exclusively on 8TV.

2 manusia nak cakap mende kat aku:

Tomato Gurl's Life said...

detail giler..tp xminat nak vote2 artis..hihi

miss chekleen said...

hahaha..chekleen pun pun tak minat nak vote..saje pomot..ekeke

siapa itu???

BLOGGERS