BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Saturday, October 23, 2010

SURAT BALAS UNTUK EN.NUFFNANGKU

Dear Mr Nuffnang,

Terima kasih tak terhingga kerana sudi membalas surat dari chekleen.2 surat chekleen hantar,dua-dua En Nuffnang balas.Mengikut kata En Nuffnang,status saya sebagai gliterrati tiada kerana saya bekerjasama dengan Advertlets.Sebenar saya agak merajuk dengan Nuffnang kerana earning saya tak pernah naik..lepas tu tak dapat pun BE..(masa saya sangat setia dengan Nuffnang dulu).Tapi mungkin sebab dulu saya tak blogwalking,pengunjung pun kurang.Mungkin salah saya,tapi sebab merajuk itulah saya mula berkawan dengan Advertlets.Jadi selepas ini saya terpaksa berpisah dengan Advertlets di blog ini.Tak apalah,demimu Encik Nuffnang.Encik Nuffnang kata peningkatan saya banyak bergantung dengan status glitterati (loyal program with Nuffnang).Okaylah,sekarang saya akan mula bergiat kembali secara setia dengan Nuffnang...CHEERS!!

surat balas dari En.Nuffnang
Your ticket concerning 'BE dan glitterati' has been responded to. You can view
this response (and reply to it if necessary) using the information or link below.

jawapan 1
Glitterati membership is an automated process. It's given automatically to a blogger's account if all his/her blog(s) registered with us serve Nuffnang ads publicly at all times and none from our competitors. In addition to that, the registered blog(s) should also be active and has at least 1 visitor in each day or else our crawler will mark it as a spam blog and this will affect your membership status. Should your blog be free from any conflicting activities, you'll receive your Glitterati membership in 4 days time.

Your status is affected because you have ads from Advertlets. Kindly remove them and you'll be Glitterati in due time.

As shared publicly, Glitterati members have access to various benefits including priority for CPM campaigns which will be displayed under Buffered Earnings table. Editing the Poll is also a privilege for Glitterati member. Once you are a Glitterati member, you'll have access to such benefits.
Cheers,
Robb Chew
Blogger Relations Executive

Nuffnang Sdn Bhd



jawapan2
Your ticket concerning 'others' has been responded to. You can view
this response (and reply to it if necessary) using the information or link below.


We do not restrict our bloggers from putting anything on their blogs. They are free to do what they wish to do.

However, we do have a loyalty program called Glitterati which rewards our bloggers for being loyal to us which is made available publicly. Earning opportunities are also part of the benefits of being a Glitterati member.

We will still sell ad spaces for Ordinary members, but the priority will be for Glitterati members as shared.
Cheers,
Robb Chew
Blogger Relations Executive

Nuffnang Sdn Bhd

4 manusia nak cakap mende kat aku:

diana said...

cuba lah untuk setia..
wah!!ade macam tajuk lagu.. kan..?

~Kak AZZ~ said...

hahahaha....

Tu laa, lenkali jgn letak bnyk sgt iklan.. sabar... lama2 ada la tu...

nak gelak lagi boleh tak...??

ekekekekkekeke... jangan marah haaa....

miss chekleen said...

wakakaka kak diana...nyanyi lak..
a ah kan..lagu KD tu..eceh.. ;p

miss chekleen said...

hahaha..majuk ah kak azz..ekeke
takdela...advertlets saje letak pasl nuff salu lupakan leen...sobss...
skang pandai dah pujuk2 dia..hahahaha

p/s::kakazz..kita kan memang suka gelak gelak ni..ekekeke

siapa itu???

BLOGGERS