BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Wednesday, October 20, 2010

SURAT DARI CHEKLEEN ~ sila tolong chekleen,pretty please?

Kepada yang berkenaan,

PERTOLONGAN CEMAS UNTUK CHEKLEEN 


Assalamualaikum w.b.t

Sebenarnya chekleen belajar buat header,macam kat atas tu...kira boleh la...Tapi masalah yang merunsingkan jiwa chekleen bila header asal pun masuk sama.Macam mana ye nak invisiblekan atau buang header asal agar tak mengganggu panorama header baru yang chekleen buat?Jadi macam kurang meyerlah header tu bila bertindan-tindan dengan header asal.Kesian kan...Jadi sape-sape yang hebat boleh la tolong ye.Chekleen dah menjenguk blog wanhazel,tapi jumpa caranya.Macam mana ya nak selesaikan masalah blog chekleen ni?Chekleen siap google dah tapi asyik jumpa yang upload header je.

Terima kasih...
                                                                                                                          Yang Benar,
                                                                                                                           chekleen

8 manusia nak cakap mende kat aku:

Cik Jari said...

alamak!
sori!
tak dapat nak tolong..
tak reti jugak

p[A]n[A]d[O]L said...

ko kena buang header asal tue dr code d html..
den br mskkn url header br tue..hehe

cheqsla a.k.a cikELA said...

kena buang coding header yg asal yang..

Wan_hazel said...

kene buangkn header yg asal tu,,cari kod nye,,,

miss chekleen said...

hye cik Jari..
huu..takpe..
btw thanks komen2..

miss chekleen said...

docs,aku nda taw la cemane nak buang html tu..
code dia yang mana tah aku pun nda taw..

miss chekleen said...

ELAAAA...huuu....tataw la yang mane codenye..

carik2 pun tak jumpa..
ada skali tu buang yg header semua tu,takleh bukak page..sobs

miss chekleen said...

huwaaaaa wan..taktaw yang mana..sobs..
yang mana code header tu?
pening pale chekleen cari...sobs

siapa itu???

BLOGGERS