BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Friday, November 5, 2010

TAHNIAH KELANTAN THE RED WARRIORS JUARA PIALA MALAYSIA 2010!!!!

TAHNIAH BERJUTA-JUTA LIMAU NIPIS UNTUK PASUKAN RED WARRIORS @ PASUKAN KIJANG


Maaf pasal entry tentang bola sepak di mana Kelantan telah menang game ni terlambat pulak chekleen up..Macam ada yang tak kena je kan..huhu..(chekleen masih setia pada RED WARRIORS!).. Chekleen sempat tengok ulangan je pada 31 Oktober (match pada 30 Oktober 2010), kat ASTRO..terima kasih ASTRO..macam-macam ada!!Memang berbaloi tengok dan bagi fans red warrior yang sanggup gi Stadium korang memang tak rugi la..Game best,dorang lawan semangat walaupun ada la terasa ketidakpuashatian bila ada player N9 tarik tangan Akmal Rizal(kalau tak dah 3 gol Kelantan dapat)..takpe tu namanya takde rezeki.Pastu orang duk sebok-sebok pasal kaki Aidil kena tendang.Tapi time aku tengok takde kekasaran pun,dia just nak tekel bola..Jap-jap aku hampir lupa dah ni(tu la kau chekleen,pas tgk match kat tv hari tu taknak terus tulis)..Sebenarnya time Kelantan lawan Kedah chekleen macam terasa Kelantan akan lawan N9 di final..Sama cam bila Johor FC kalahkan N9 kat N9,chekleen tetap rasa N9 akan bertemu Kelantan..(macam mana tu?)..E eh,ada cite neh,korang tau tak Badri siap cakap dia mimpi pegang Piala Malaysia..hehe..Hebat woo,siap mimpi,dah memang sah betul..dan chekleen sebagai rakyat Kelantan bangga sangattttt bila akhirnya Kelantan dapat menggenggam Piala Malaysia..yeah!!!!!Teamwork, kepakaran, setia, coach yang best..membentuk team Red Warrior yang hebat..Maaf la entry chekleen duk puji-puji ni, kalau anda tak suka leh skip dan baca banyak lagi entry lain dalam blog ni.Chekleen just bagi pandangan dan apa yang chekleen rasa tentang final piala Malaysia 2010 ni..TAHNIAH Shahruain untuk N9/Hairuddin Omar dan Ahmad Badhri Radzi untuk Kelantan..DEMO HEBAK!2 goal yang diperoleh semasa second half menggambarkan betapa Red Warriors begitu bersemangat untuk menggenggam Piala Malaysia untuk tahun 2010 dan melunaskan impian semua penyokong mereka..tenkiu la boh,kawe suko bena doh ni...Dan walaupun macam-macam masalah yang dihadapi sepanjang menuju kegemilangan ni(Sathianatahan kan kena gantung jap),tapi semangat dorang...hukk..sedih jap..Team yang mantap,serangan dahsyat,pertahanan hebat,dan chekleen harap mereka tidak lalai dan tidak angkuh dengan kehebatan mereka.

Jum layan gol..yeah!!!
(malam bersejarah bagi penyokong Kelantan=30 Oktober 2010) 



nak download goal ni?klik bawah ye

download & baca selebihnya yang lagi best 

Thursday, November 4, 2010

NINA'S COLLECTION GIVEAWAY!!

THIS IS MY SECOND GIVEAWAY  


GiveAway ni sebenarnya sempena Perasmian Nina Collection. Moga-moga sentiasa murah rezeki dan salu-salu la wat giveaway ye,bagi hadiah vogue-vogue..hehe
 
thanks a lot untuk MJ aka Mardhiah Jamal kerana tag chekleen..muahxx..(save the best for last..ekeke) 

Hadiah GA ni?hehehe..sila la tengok kat blog cik Nina..memang gempaks habis okes..saya nak menanggggg..sila bagi chekleen dapat hadiah tu ye...Dah terbayang lak chekleen dan hadiahnya itu..


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

SYARAT PENYERTAAN

1. follow blog Nina Collection dan loveninasyakina

2. copy Banner di atas, paste Banner dan Link entry ini di side bar dan entry di blog anda

3. buat satu entry tentang NINA'S COLLECTIONS GIVEAWAY ini di blog anda,
buat entry pasal GA sahaja yekk... tak perlu susah2... huhu

4. tinggalkan comment, nama, email dan link entry anda pada comment giveaway ini

5. Tag kepada 3 orang rakan Bloggers yang lain (perlu dinyatakan dalam entry)
 
TARIKH TUTUP
adalah pada 1 DISEMBER 2010


Chekleen mau tag

Tuesday, November 2, 2010

SANGAT LETIH

Assalamualaikum...

Hye semua..maaf pasal jarang masuk blog..sangat busy..Tapi kalau busy sikit takpe,leh selit-selit nak bw..tapi chekleen dicampur dengan rasa kurang sihat.Sekarang ni,tulang temulang chekleen,urat chekleen sangatttttt sakit dan lenguh..kesian kan..dah la chekleen perlu hadapi test JPJ nanti..Dengan pencapaian chekleen,tahla..tawakal je la..huhu~~(siyes sangat takut..bawa kete pun macam nak bunuh diri-doakan chekleen..mekaseh). Chekleen sebenarnya banyak mende yang nak ditulis sepanjang chekleen tidak sempat berblogging..tapi belum sempat nak mengarang pasal peristiwa-peritiwa yang best-best yang telah berlaku dan membalas BW..Kelantan menang piala dunia,my cousin bertunang(memang gempak gile okays majlis tu,ala-ala fantasy..Nanti ada la entry akan saya up,tapi sekarang sangat letih la..sampai jumpa lagi..thanks yang datang dan singgah..(saya belum berkesempatan nak melunaskan hutang tag BW dan sebagainya sekarang..nanti ye..mekaseh :)

siapa itu???

BLOGGERS