BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Thursday, November 4, 2010

NINA'S COLLECTION GIVEAWAY!!

THIS IS MY SECOND GIVEAWAY  


GiveAway ni sebenarnya sempena Perasmian Nina Collection. Moga-moga sentiasa murah rezeki dan salu-salu la wat giveaway ye,bagi hadiah vogue-vogue..hehe
 
thanks a lot untuk MJ aka Mardhiah Jamal kerana tag chekleen..muahxx..(save the best for last..ekeke) 

Hadiah GA ni?hehehe..sila la tengok kat blog cik Nina..memang gempaks habis okes..saya nak menanggggg..sila bagi chekleen dapat hadiah tu ye...Dah terbayang lak chekleen dan hadiahnya itu..


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

SYARAT PENYERTAAN

1. follow blog Nina Collection dan loveninasyakina

2. copy Banner di atas, paste Banner dan Link entry ini di side bar dan entry di blog anda

3. buat satu entry tentang NINA'S COLLECTIONS GIVEAWAY ini di blog anda,
buat entry pasal GA sahaja yekk... tak perlu susah2... huhu

4. tinggalkan comment, nama, email dan link entry anda pada comment giveaway ini

5. Tag kepada 3 orang rakan Bloggers yang lain (perlu dinyatakan dalam entry)
 
TARIKH TUTUP
adalah pada 1 DISEMBER 2010


Chekleen mau tag

3 manusia nak cakap mende kat aku:

Mardhiah said...

=) sesama... menang, bagi MJ pinjam...

miss chekleen said...

heee...bulehhhhhhhhh sgt,tp kalo menang..thanks eh tag chekleen.. =)

nina syakina said...

thanks dear sudi join GA nina... sorry ats kelewatan nina utk double check... anda telah LULUS... ngeee
okeh.. nina nk gerak ke rmh org lain pula... hihi ^^

siapa itu???

BLOGGERS