BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Tuesday, November 2, 2010

SANGAT LETIH

Assalamualaikum...

Hye semua..maaf pasal jarang masuk blog..sangat busy..Tapi kalau busy sikit takpe,leh selit-selit nak bw..tapi chekleen dicampur dengan rasa kurang sihat.Sekarang ni,tulang temulang chekleen,urat chekleen sangatttttt sakit dan lenguh..kesian kan..dah la chekleen perlu hadapi test JPJ nanti..Dengan pencapaian chekleen,tahla..tawakal je la..huhu~~(siyes sangat takut..bawa kete pun macam nak bunuh diri-doakan chekleen..mekaseh). Chekleen sebenarnya banyak mende yang nak ditulis sepanjang chekleen tidak sempat berblogging..tapi belum sempat nak mengarang pasal peristiwa-peritiwa yang best-best yang telah berlaku dan membalas BW..Kelantan menang piala dunia,my cousin bertunang(memang gempak gile okays majlis tu,ala-ala fantasy..Nanti ada la entry akan saya up,tapi sekarang sangat letih la..sampai jumpa lagi..thanks yang datang dan singgah..(saya belum berkesempatan nak melunaskan hutang tag BW dan sebagainya sekarang..nanti ye..mekaseh :)

4 manusia nak cakap mende kat aku:

~Kak AZZ~ said...

Hati-hati memandu ya.. jangan gabra sangat... senyum2 sikit kat orang JPJ tu nanti... hikk

All the best and good luck Leen.. caiyok... caiyok... caiyok...

miss chekleen said...

kakkkkk...kandassssssssssssssssssssssss...
sobsss...
tah bila nak repeat..mmg gabra habis la..sobs..

tadi pun siap bagi salam lagi..hak3...

Ogy said...

opss kandas ke?? huhu takpe..cuba lg...amek kereta abah prektiss...hik3

miss chekleen said...

ekekeke..a ah kak Gee..huuu~
okeh2..nanti nak prektis...gabra sebenarnya..huhu

siapa itu???

BLOGGERS