BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Monday, January 31, 2011

MODERATORS @15 YANG KU KENAL IV

Hyeeeee....

Lama kan blog ni tergendala...kesian plak blog ni..tapi chekleen terasa di hargai betol..thanks semua yang masuk page ni sepanjang ketiadaan chekleen...nanti chekleen balas ya, insyaAllah.entahlah kalo dah guna brukbeng ni, ase cam nak timbak lipas je ase..huhh, sangat siput sesiput siputnya!!...e eh, terkeluar dari tajuk plak...

sebenarnya aku nak tulis cerita pasal moderator kat @ 15, sukati la kalo korang rasa aku ni macam takde life je duk cerita pasal dorang je...ni topik aku, dari episod satu lagi, sekarang dah IV okay...kali ni aku nak bercerita pasal moderator2 yang selalu sangat aku cet, yang selalu sangat layan sengal aku, layan baik aku, layan moody tahap timbak orang...Qenari...dia dah benti keje jadi mods, sape aku nak buli nanti?Time dia benti keje aku ada janji ngan dia nak wat poem untuk dia, aku pegang janji aku Qen aka Eme, kat bawah ni aku tulis poem tu...ko kata ko hepi dah tukar keje, so baca poem ni pun ko kena hepi, Qen aku teringat ada lagu tu...(yang penting kita hepiii hepiii) sape tah nyanyi, kalo aku taw aku suh ko nyanyi...kat bawah poem tuk ko


Qen oh Qen
kenapa nick kau Qen?
Ya, Qenari..tapi apa maksudnya..
Qen oh Qen ingatkah kau pada x sabi?
apakah itu x sabi,
masih lagi jadi igauan ku

Tapi ku tahu ia bukan sabhi sadhi,
apatah lagi sawadikap,

Qen oh Qen
27 November kau pergi Qen,
kau berenti jadi moderator,
aku gembira bila kau kata kau melangkah maju,
Ya, melangkah lah dengan kejayaan,

Qen oh Qen,
aku gembira kenal kau,
walaupun sepatutnya aku panggil kau akak Qen,
dan aku tak sepatutnya guna AKU
tapi Qen...
ko tetap aku hormat


Qenari oh Qenari,
selamat tinggal dariku..chekleen @15


sajak gubahan chekleen untuk akak Qen..


Macam sangat ramai dah mods yang hilang, berhijrah ke tempat yang lebih selesa.Memang mod2 yang dah lama akan berhenti gak jadi mod, then berhijrah ke department lain.(ala lain pun sebelah je..huhu ^-^), cEmma skang dah ada baby zarith, masih lagi bergelar mod di 15.Time dia pegnen dulu asenya tiap malam aku cet ngan dia, kunun menemani keletihan dia,ekeke..tak sangka ya, akhirnya  muncul babyzarith yang dulu aku cadang nama cempedak kalo laki and cempaka kalo pompuan..haha.. and dengar2nya nur dah bertudung,Aku ada tengok gambo nur bertudung..lawo je..ada aku tengok kat fb dia.


baibai

siapa itu???

BLOGGERS