BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Thursday, February 24, 2011

JIKALAU CHEKLEEN BERUBAH JADI DORAEMON versi AKU NAK KENA SMACKDOWN

Bakal jadi Doraemon : CHEKLEEN atau AKU
Makcik Cuci Jamban : nak smackdown aku
Paksa Aku jadi Doraemon : kawankawanmerapu



Ini adalah gambar Doraemon tengah makan dorayaki..Aku suka kartun Doraemon, sebab nama aku chekleen aku selalu macam perasaan jadi Doralin adik pompuan Doraemon. Kenapa tak suh aku jadi Doralin je? Lagi terer dari Doraemon.

Aku sebenarnya kena tag dengan dak Eka, aku rasa dia tag aku pasal link aku senang je, tak payah susah-susah dia nak cari link copy paste hape.Aku tak paham ayat aku ni sebenarnya, aku just nak cakap aku kena tag ngan Eka. Tu je. Pastu syarat contest tekan siniIka si pembuat contest ni cakap copy paste gambar Doraemon dan letak link entry ni dalam blog dia, tapi aku rasa kalau aku just letak gambar Doraemon je macam tak beh la..Aku nak kena bagitahu kan kalau aku jadi Doraemon apa aku nak buat kan?

Alif) Aku nak guna pintu suka hati, pastu gi tempat-tempat yang aku suka. Paris ke, Rom ke, hape2 je la.Kalau macam aku nak g jamban dengan segera pun berguna gak pintu suka hati ni kan..Sesaat je aku dah sampai.(kenapa jamban???)

Ba)Aku kadang-kadang suka makan pelik2, pastu susah nak carik, kan Doraemon ada banyak menda serbaguna..Aku kan Doraemon, so tak de masalah la setakat nak cari makanan..(okay memang tak beh je 2 point aku ni)

Ta)Sebenarnya aku tak nak pun jadi Doraemon, sebab Doraemon pendek, pastu bulat.Tapi aku nak kawan ngan Doraemon, macam beh je kawan ngan Doraemon. Kenapa aku kena jadi Doraemon? Kalau aku nak jadi Raven Teen Titan boleh tak?

Tsa)Kalau aku jadi Doraemon, mesti aku salu pening pale, dah nobita asyik membebel kat tepi aku je.Pastu tekak aku mesti salu je sakit pasal suara Doraemon kan serak-serak.

Jim)Kalau aku dapat jadi Doraemon aku nak dapatkan semua yang aku nak, henpon BBT 9800 (masih aku terkenang), laptop baru pasal laptop aku yang ni banyak problem, pastu aku nak kereta Ferrari merah, pastu aku nak sebuah rumah banglo kat tempat perangingan pastu blablablabla.....

Tetiba aku macam nak gi jumpa Doraemon, weh mana komik Doraemon aku??!!!!Satgi aku nak tengok Doraemon kat Youtube la, lama pulak tak tengok Doraemon.(aku tengah nyanyi lagu Doraemon ni, jom nyanyi raman-ramai).

Aku sebenarnya memang blur ni, dah tak tahu apa nak cakap, aku kena tag 3 orang kan? Aku nak tag dah ni, sila bersedia ye.Jangan marah aku pasal diorang cakap kena tag..

Mangsa merapu aku


Dah siap aku tag orang, tapi tetiba je aku nak tag gewe anak Che Mat, haha..Tapi rupanya blog dia takde shoutbox atau apa-apa saja yang boleh aku bagitahu..Tadi aku tengok gambar adik bongsu dia, comel giler (aku suka budak-budak)..

Okay, sekian.

Doraemon menggedik






8 manusia nak cakap mende kat aku:

:: Nonoy :: said...

hahaha~ chumell! waaa~ kalau la kta jd doremon! hemo2. .

sy dah join gak ni..
http://noonoy91.blogspot.com/2011/02/jikalau-aku-d-o-r-e-m-o-n.html

hehe ;)

Nurul Atika said...

ika nk ikut chekleen g paris skali tau..hee~

gud luck, dear..

! Encik Nakal ! said...

bahaya gak no klu hang jadi doremon~~hahaha~~klu aku free aku follow up tag hang ni~~hahaa

miss chekleen said...

nonoy:haha, beh gak sebenarnya kalo dapat jadi Doraemon ni kan..huhu
jap chekleen g tengok

miss chekleen said...

ika:jum-jum ika (sambil kuarkan pintu sukahati dari poket)
;)

thanks dear :)

miss chekleen said...

Nakal:haha, pe yang bahaya?beh pe, haha, neh aku nak tag ko plak..

::tag Jikalau aku jadi doraemon => cik Nakal..sila amek ye ;p

She's retarded said...

kalau saya jadi doraemon saya nak makan banyak2

miss chekleen said...

hahaha..yesss..makan banyak-banyak

siapa itu???

BLOGGERS