BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Thursday, February 24, 2011

Key In Your Name To Discover The Perfect Phone For You

Hye everybody

Kat atas tu adalah tagline dari Celcom yang terbaru melalui kempen dia. Korang nampak tag iklan celcom kat atas tu? Aku memang suka sangat-sangat dengan iklan ni..Hari-hari mesti aku tulis nama aku dalam kotak tu.Mana-mana blog yang ada iklan ni pun kompem aku spend time duk isi nama je.Kut-kut la tempat aku kang jawapan dia lain, blog orang pula lain..Sama ke?Korang try la buat kalau nak tahu. Iklan ni memang aku tak tahu la, sangat masyukkk ngan jiwa aku, Chekleen just want to say good luck and good job la pada sape-sape yang buat iklan ni.Tu kalau korang tulis nama korang, tapi kalau korang klik dia akan keluar lain pulak.Nak tahu try la klik.Suka betul aku tengok iklan celcom ni...Macam fun sangat dan interesting giler..
Okay la, tu je nak cakap, sekian...

p/s::celcom dah habis kredit ni, takde panggilan percuma ke, mesej percuma ke, pape bonus ke? Tengah nak tunggu bulan depan baru aku nak top up..haishhh... 


(pengguna xpax yang bersedih
http://www.emocutez.com

0 manusia nak cakap mende kat aku:

siapa itu???

BLOGGERS