BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Monday, March 14, 2011

Churp Churp

Hey, check this out. The gorgeous campaign from Churp Churp is on..klik them to see the joy!


Are you an epic die-hard fan of Fruit Ninja? Get your hands on the new iPhone4 with #DiGiiPhone4 today! All you have to do is to upgrade your line. Too cool to be true!!

Sharing is Caring

Sunday, March 13, 2011

MODERATORS @15 YANG KU KENAL V (MISS LARA SOUL D PERFUME)

Assalamualaikum korangggg...


Semoga semua sihat sentiasa ye.Okay, entry yang akan agak skema ye.Saya di sini mahu promote perfume yang di jual oleh cik Laara kita ni.Korang kalau chatters @15 tentu korang kenal Miss Lara atau Ambuk kan..hehe..ambukkkk..kakaka..Okay sudah, asyik nak buli mods je dak chekleen ni..mahap.Sebenarnya lama dah Miss Lara ni buat blog ni, dia jual perfume, I don't really know the detail whether dia buat ke, syarikat dia ke apa, just saya nak tolong promosikan perfume yang di jual di blognya.Kat bawah tu link dia.


Bagi sesiapa yang nak tengok gambar ke, harga dia ke, sila klik link tersebut.Nak ambil url gambar tak boleh plak, so korang just klik link nak tahu details ye.Dan ini just for serious buyer only, okay.Oh..lupa nak cakap kalau korang tempah banyak korang akan dapat diskaun..wuuuu...

Okay take care all

TAHUN 2011 Bersamaan TAHUN ARNAB

Assalamualaikum wbt...

Hurmmm, actually lama sangat dah aku nak buat entry pasal ni. Aku lahir tahun 1987 dan kalau ikut kalendar Cina aku lahir tahun arnab, ikut takwim hijrah aku tak tahu la pulak, mahap kan aku. Tahun 2011 ini aku anggap sebagai tahun aku, ye la tahun ni kan tahun 2011 dan juga adalah tahun arnab. Eventhough banyak lagi menda yang tak selesai dan banyak halangan masih ada, tapi aku still nak harap agar tahun ni aku mampu mencipta kejayaan. Bukanlah aku nak ikut fengshui ke hape, dosa maa, tapi aku just mengharapkan tahun ni aku mampu 
read more

Haip Haip Bertukar!!!!!

Hehe,

Kan ke aku dah cakap, aku bakal update entry secara marathon..tak cakap, hah, ni mesti lum baca entry lepas ni..klik sini kalau nak tahu kenapa..Haaa, kannn..So chekleen akan terus mengarang selagi ada menda nak di tulis ni.Okay, kali ni chekleen dah tukar layout sekali lagi, dan maybe header pun akan bertukar gak..Okay la, sebelum chekleen membiarkan lagi blog chekleen ni chekleen ada promotion secara ikhlas ni..Ada sesape nak minta chekleen buatkan header untuk dia or untuk ejaskan blog dia ke apa.Just bagi email kat facebook chekleen.Rasanya semua dah ada kan, kalau yang
read more

Saturday, March 12, 2011

Kecikkan

Hyep hyep hurrayy....

Nampak cam gembira, padahal tak pun..Bese-bese je, sengal jiwa sal blog ni sebenarnya..tadi aku jengah blog kak diana, kat dalam post terbaru dia ada cite pasal timbang blogpage kita. Aku g try la, halamak kau, aku test rupanya blog aku 196kb..berat la tu pasal kak diana cakap kalau dah lebih satus tu berat la..Aku pun apa lagi, godek-godek page aku, buang pape yang patut, pastu kecikkan kan nama-nama blog seme la, tapi aku load nampak cam kurang sket, aku test lagi..dah jadik 155kb dah..try lagik, buang lagi gadget  read more

Sesi merapu sebelum balik

Assalamualaikum...

http://www.emocutez.com
Hurmm, entahla la hape jadik ngan lappy aku ni..haishh..Bukan apa, asyik berkelip2 je, sakit mata plus sakit jiwa okeh..Dah puas aku duk ejas kepala lappy aku ke posisi yang baik, aku ase dah habis posisi dah aku buat. Kesian giler kan, dah la impian aku nak dapatkan Blackberry Torch 9800 dari contest Nuffnang tak dapat, pastu 
read more

CONTEST : JOM COVER MULUT

Hellooo...

Baru-baru ni aku ditag oleh cik deena. Tag ni agak berat la bagi aku, halamak, ish kena bergambar kauuuu.. Aku ni dah la jakun kalo nak bergambar, orang nak amek gambar pung aku lari taw..(siyes aku tipu).

Okay la, brief sikit pasal contest ni...
Pembuat contest tutup mulut : cik halusinasi
Orang yang tag aku : nama dia deenaYAYA 
Si Jakun yang join contest : err err errrrrrr (gagap kerana jakun) 
Mangsa tag dari aku : nellythestrange 
                                   cap Ngada 
                                   kak Diana senyum 
read more

Thursday, March 10, 2011

Bila Harimau Mengaum dan Aku MERAJUK

Hye semua..

Merajuk?huhu, memang merajuk pun, aku dah merajuk dengan televisyen pasal tak tayang perlawanan bola Harimau Muda (Malaysia) melawan Pakistan. Sepatutnya tadi ada dia tayang, kira live la tengok kat tv. Nak g Pakistan aku tak reti cakap Arab. Kalau Assalamualaikum ke waalaikumussalam tu boleh la. Sebenarnya tak de la betul-betul aku merajuk, tapi kecewa sebenarnya tak dapat tengok. Kesnya pasal Pakistan takleh wat liputan pasal perlawanan bola tu.huhu..Terfikir gak aku, read more

Wednesday, March 9, 2011

A DOCTOR IN THE HOUSE:THE MEMOIRS OF TUN DR MAHATHIR MOHAMAD

Assalamualaikum kepada semua yang membaca.

Memandangkan kebanyakan pembaca yang hadir ke blog saya adalah dari kalangan rakyat Malaysia yang memahami bahasa Melayu, maka penulisan saya juga adalah dari kategori bahasa Melayu. Hari ini 9 Mac 2011, saya telah membaca surat khabar Kosmo dan tajuk yang paling menarik perhatian saya ialah usaha Tun Dr Mahathir dalam memperjuangkan kreativitinya dalam bentuk penulisan buku. Mungkin ramai yang tahu bahawa Dr Mahathir selalu menulis tentang pemikirannya mengenai dunia, Malaysia dan segalanya di dalam blognya, chedet/blog Dr M. Setiap olahan penulisannya banyak memberi tunjuk ajar dan boleh saya katakan membaca blognya seolah kita sedang belajar sejarah Tanah Melayu, Malaysia, Singapura dan belajar tentang dunia. read more

Tuesday, March 8, 2011

Aku sadis dan Bersedeyh!

Sedehhh..bukan apa, korang tengok la hit counter aku..dah 17 je..huhu. Actually cam kanak-kanak ribena lak tetiba aku cam tak leh blah pk apasal la hit counter aku yang lama takleh baca counter..kesemetotan blogku ini (sila jangan tanya semetot tu hape coz aku pun tak tau). Aku takde la nak berkanak-kanak ribena (walaupun kelihatan entry ni begitu), tapi sedeh plak tengok hit counter aku cam sikit..mood agak down..haha..

Dulu hit counter aku dah capai 21000000, sangat banyak la. Tapi aku kunun nak wat perubahan, aku tukar je, so mula 0 balik..Takpe la, sal memang niat aku. Dapat la dalam masa sebulan 5000 pengunjung..huhu..Bangga pulak aku dengan blog kesayangan amatnya sangat-sangat aku ni. Then tetiba aku tengok HC dalam blog aku tak keluar digit.Weh, pehal lak ni..sedih bertamu di kalbu ku..eheh..Dah seminggu aku tengok, then dah ase cam takleh blah dah ni, aku pun buat la yang baru..So mengira la semula..Cam bangang je aku pk cenggini, hahaha..Saje je aku letak HC, sebab nak tengok seramai mana dah orang masuk blog kesayangan aku ni..muahhhh, sayang blog misschekleen ni sangat-sangat..

Okay sekian

Sunday, March 6, 2011

♥ Quizzes Tyme by MiSs WuNny ♥



Tekan bawah


*****************************************************************************
The Quizzes

1. Nama penuh kowg sebijik mcm dlm i/c n surat beranak?
    : Nama saya Miss Siti Chekleen binti Ahmad Blogspot

2. Ape erti disebalik name tu?
    : Siti tu ikut sunnah isteri dan anak-anak Nabi, Chekleen tu nama saya..hehe

3. Name kelas kowg mase darjah 1 n ddok sebelah sape??
    : Darjah 1 Cempaka. (ni kelas paling pintar okeh.eheh), duk sebelah Nur Adilla, dah kawen  dah my fren ni 


4. Ape tabiat "wajib' y ade dlm diri kowg cmpi skarang?
    : Aisemeng, wajib jawab ke ni? Macam banyak sangat je menda wajib..huhu.

5. Kenapa tabiat tu wajib pulak?
    : Wajibal ghunnah iaitu wajib ikut bersama-sama


6. Ape barang y kowg idam2kn tok dpt sebelum raye ni???
    : Tak kira la raya ke ape, aku nak Blackberry Torch 9800!!!!!!!!dengan lappy baru..buleh ke?

7. First tyme gg kowg patah mase umo bape??gg y mane?
    : Darjah dua, gigi geraham kat tepi kiri belah dalam.Effect sebab makan ubat, cisss, sedeh aku..

8. Sweet memories dgn boyfwen/gurlfwen/bestfwen? ( choose 1 )
    :: Bestfwen : Pestaim kenal kitorang macam bangang2 sket.Sekali tu one of my besties cakap, meh kita cakap aku kau je la..Seme pakat pandang muka masing2 pastu angguk..kelako lak ingat..haha

9. Bile tarikh kowg stat wat blog ni?Syg x blog kowg?Sbb ape??
    : Tarikh chekleen melahirkan blog kesayangan chekleen ni (eceh lahir kau) oke sambung...pada 17 Julai 2009.Baru setahun lebih, kanak-kanak lagi..huhu..

1o.Berikan markah kowg tntg quizzes ini.. ( 1markah - 5markah )
     : Best gak kuiz ni, dah rasa macam makan kuih plak..banana split satu..tenkiu.e eh markah ye, dalam 4markah la..kurang satu pasal soalan maut je..haha
*****************************************************************************

3 orang bertuah yang di tag

(kalau 3 orang, cepat je aku tag..hehe)

Friday, March 4, 2011

MY HEARTBEAT (DUP DAP DUP DAP)

Hye semua...


Ini entry terbaru, tentang hati chekleen (dupdap dupdap). Takde la, actually chekleen telah join heartbeat sebab chekleen tengok semua orang pun masuk heartbeat. Dengar cite heartbeat bukan competitor Nuffnang, so chekleen pun masukkan la heartbeat ni. Korang nak join gak ke? Tekan la gambar kat bawah tu, senang je, sama je macam korang daftar Nuffnang dulu. Harapnya Nuffnang tak tarik status glitterati chekleen, (but I think not).


klik gambar kalau nak join




Dia punya gambar pun macam comel je, pink..cute je..huhu..Chekleen baru mencuba heartbeat ni, susah nak detail banyak-banyak coz chekleen pun tak tahu sangat.Nanti dah ada perkembangan dia, chekleen bagitahu lagi next entry.

So sape-sape yang nak join klik je gambar hearbeat kat bawah ye..thank you





Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!


Thursday, March 3, 2011

LAGI TAG DARI DAK EKA

KLIK SINI DAPAT SEPOSEN

1)ADAKAH KAU RASA KAU HOT
MEMANG AKU HOT PUN, MINUM AIR NESCAFEE PANAS NI WEH..GILERR TAK HOT

2)UPLOAD PIC KO DARI PC SEKARANG JUGAK

3)CERITA LA PASAL GAMBAR TU
AKU PERASAN DIRI AKU PARK SHINHYE..SO GAMBAR NI TIME AKU TENGAH SHOOTING CITE YOU'RE BEAUTIFUL (EKA AJAR AKU LETAK GAMBAR RETIS, SILA LUKU PALE DIA)

4)BILA KALI TERAKHIR KAU MAKAN AYAM?
BARU 5 MINIT TADI, MAKAN NASI NGAN AYAM KICAP.KAU HADO?

5)LAGU TERAKHIR YANG KAU DENGAR
GRENADE YANG BRUNO MARS NYANYI.AKU PUN NYANYI SEKALI.BEH LAGU NI.

6)APA YANG KO BUAT SELAIN MENYELESAIKAN TAG NI
MINUM AIR, PASTU MENGUAP.NAK TIDO WEH

7)SELAIN DENGAN NAMA SENDIRI ANDA DI PANGGIL DENGAN NAMA APA
SI CANTIK BAGAI BIDADARI (siyes aku tipu)

8)TAG 8 ORANG
REMY ISHAK
FIZO OMAR
FARID KAMIL
LISA SURIHANI
KAK LIMAH
BRO MAMAT KHALID
BRO AFDLIN
ABG JIJANG
(real tag nanti aku pk, malas giler ni)
EH NAPE ABG JIJANG LAST?

9)SIAPAKAH NO 1
KEKASIH LAMA

10)CAKAP SESUATU PASAL NO 5
HANTU PALING KELAKO ABAD INI

11)ORG NO3 ADA HUBUNGAN DENGAN SIAPA
LISA SURIHANI KE DIANA DANIELLE?

12)BAGAIMANA PULA DENGAN NO.4
MY KAKAK ANGKAT

13)PESANAN BUAT NO 6
SILA BUAT BANYAKKKKKK CITE YANG BEHHH (TABIK SPRING)

14)KATA-KATA CINTA UNTUK NO 2
ERR ERR..AKU CINTA PADAMU (SAMBIL NYANYI LAGU SITI NURHALIZA) TACING WOO

15)ADAKAH NO7 DAN 8 MEMPUNYAI PERSAMAAN
DORANG KAWAN KAN?

16)BERIKAN 5 PERKARA YANG KAU TAHU PASAL NO 1
HENSEM
KACAK
TOUGH
PELAKON AWAN DANIA PERTAMA
EX AKU

17)PERSAMAAN ANTARA KAMBING DENGAN LEMBU
SAMA-SAMA LEH MAKAN DAN BUAT RENDANG

18)PERASAAN MASA JAWAB TEST NI
TIADA PERASAAN TAPI AGAK PERASAN

19)ADAKAH KAU TAHU YANG RIZMAN ITU SENGAL
SAPEKAH RIZMAN?

20)GAY OR LESS
NOTHING TO SAY ANYMORE

TERIMA KASIH UNTUK PENCUCI JAMBAN COZ TAG CHEKLEEN

SORRY UNTUK EKA KALAU TERASA ENTRY AKU MACAM SANGAT JAHAT, RAYA NANTI KITA MINTA2 MAAF YE..TIME KASIH

Tuesday, March 1, 2011

TERBUSY DALAM HIDUP

Hye everyone!!!


Maaf chekleen terbusy sket skarang...thanks korang yang masuk blog ni, really appreciate it, love you guys. Chekleen busy dengan sesi menyudahkan lesen..banyak benda kena buat pulak..Letihhhhh sangat..Korang semua doakan chekleen lulus ye..Banyak kali dah tertunda ni, hope dapat lesen gak kali ni..really hope that.Nanti chekleen balas jejak korang ye, don't worry, ill try my best nak jejak balas nanti k..

p/s yang tag2 tertunda pun nanti ye, ill do it later..muahh

Take care all
Goodnight
=)

siapa itu???

BLOGGERS