BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Tuesday, March 8, 2011

Aku sadis dan Bersedeyh!

Sedehhh..bukan apa, korang tengok la hit counter aku..dah 17 je..huhu. Actually cam kanak-kanak ribena lak tetiba aku cam tak leh blah pk apasal la hit counter aku yang lama takleh baca counter..kesemetotan blogku ini (sila jangan tanya semetot tu hape coz aku pun tak tau). Aku takde la nak berkanak-kanak ribena (walaupun kelihatan entry ni begitu), tapi sedeh plak tengok hit counter aku cam sikit..mood agak down..haha..

Dulu hit counter aku dah capai 21000000, sangat banyak la. Tapi aku kunun nak wat perubahan, aku tukar je, so mula 0 balik..Takpe la, sal memang niat aku. Dapat la dalam masa sebulan 5000 pengunjung..huhu..Bangga pulak aku dengan blog kesayangan amatnya sangat-sangat aku ni. Then tetiba aku tengok HC dalam blog aku tak keluar digit.Weh, pehal lak ni..sedih bertamu di kalbu ku..eheh..Dah seminggu aku tengok, then dah ase cam takleh blah dah ni, aku pun buat la yang baru..So mengira la semula..Cam bangang je aku pk cenggini, hahaha..Saje je aku letak HC, sebab nak tengok seramai mana dah orang masuk blog kesayangan aku ni..muahhhh, sayang blog misschekleen ni sangat-sangat..

Okay sekian

2 manusia nak cakap mende kat aku:

NasZ said...

haha...simple je entry ni tapi best..haha...

miss chekleen said...

hehe..tenkiu :)

siapa itu???

BLOGGERS