BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Sunday, March 13, 2011

Haip Haip Bertukar!!!!!

Hehe,

Kan ke aku dah cakap, aku bakal update entry secara marathon..tak cakap, hah, ni mesti lum baca entry lepas ni..klik sini kalau nak tahu kenapa..Haaa, kannn..So chekleen akan terus mengarang selagi ada menda nak di tulis ni.Okay, kali ni chekleen dah tukar layout sekali lagi, dan maybe header pun akan bertukar gak..Okay la, sebelum chekleen membiarkan lagi blog chekleen ni chekleen ada promotion secara ikhlas ni..Ada sesape nak minta chekleen buatkan header untuk dia or untuk ejaskan blog dia ke apa.Just bagi email kat facebook chekleen.Rasanya semua dah ada kan, kalau yang
read more
tak tahu lagi pesbuk chekleen, just search nama chekleen kat kotak ajaib facebook, okay. So sape-sape yang nak chekleen buatkan header or nak suruh chekleen buat pape kat blog dia, misalnya nak tolong pilih layout ke, nak besarkan ke hape ke, leh gitaw..Ni promotion khas untuk blogger yang belum tahu lagi hal-hal ni.Yang dah otai, yang dah tahu, yang dah terer tu lain la cite.Chekleen ni pun bukan pandai sangat pun, tapi kalau ada newbie, macam chekleen gak yang tak tahu nak ejas header, atau tak tahu nak besarkan template dia pasal amek template kat tempat lain ke, atau pape yang boleh chekleen bantu boleh je..Tapi chekleen akan bantu kalau chekleen tahu la..kalau yang chekleen tak tahu tu chekleen cuba cari, tapi kalau takleh gak, sorry la ye..hehe.So promotion untuk tolong buat header untuk 5 orang sahaja..Takut kang tak sempat buat pulak..Berkuat kuasa pada masa ini hingga petang pukul 12 tengahari esok sahaja..Terimakasih.

0 manusia nak cakap mende kat aku:

siapa itu???

BLOGGERS