BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Saturday, March 12, 2011

Kecikkan

Hyep hyep hurrayy....

Nampak cam gembira, padahal tak pun..Bese-bese je, sengal jiwa sal blog ni sebenarnya..tadi aku jengah blog kak diana, kat dalam post terbaru dia ada cite pasal timbang blogpage kita. Aku g try la, halamak kau, aku test rupanya blog aku 196kb..berat la tu pasal kak diana cakap kalau dah lebih satus tu berat la..Aku pun apa lagi, godek-godek page aku, buang pape yang patut, pastu kecikkan kan nama-nama blog seme la, tapi aku load nampak cam kurang sket, aku test lagi..dah jadik 155kb dah..try lagik, buang lagi gadget  read more
dan widget tak berguna, aku siap wat read more secara manual lagi bagi entry aku bagi mengurangkan kuantiti keberatan page blog ni..(terpaksa wat read more secara manual pasal time aku godek-godek hari tu, rosak plak menda alah ni, terus takleh..huahua), pageblog aku yang satu lagi pun jadi camni, takleh wat readmore..huhu, sedehh..Okay sudah, owh lupa nak cakap, blog yang satu lagi 93kb je, maksudnya tak lebih dari satus la, so takpe la..sekarang aku tak tahu nak buat apa lagi ni..Kalau korang rasa page ni macam masih berat lagi sila bagitahu ye..Tadi aku check 145kb..lebih gak satus tu, tapi kalo dah tak berat takpe la kan.Tapi kalau korang rasa macam page aku ni lembab giler nak load sila warning la ye..tenkiu...

mahap la readmore secara manual je mampu aku wat..huuu~

0 manusia nak cakap mende kat aku:

siapa itu???

BLOGGERS