BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Sunday, March 6, 2011

♥ Quizzes Tyme by MiSs WuNny ♥



Tekan bawah


*****************************************************************************
The Quizzes

1. Nama penuh kowg sebijik mcm dlm i/c n surat beranak?
    : Nama saya Miss Siti Chekleen binti Ahmad Blogspot

2. Ape erti disebalik name tu?
    : Siti tu ikut sunnah isteri dan anak-anak Nabi, Chekleen tu nama saya..hehe

3. Name kelas kowg mase darjah 1 n ddok sebelah sape??
    : Darjah 1 Cempaka. (ni kelas paling pintar okeh.eheh), duk sebelah Nur Adilla, dah kawen  dah my fren ni 


4. Ape tabiat "wajib' y ade dlm diri kowg cmpi skarang?
    : Aisemeng, wajib jawab ke ni? Macam banyak sangat je menda wajib..huhu.

5. Kenapa tabiat tu wajib pulak?
    : Wajibal ghunnah iaitu wajib ikut bersama-sama


6. Ape barang y kowg idam2kn tok dpt sebelum raye ni???
    : Tak kira la raya ke ape, aku nak Blackberry Torch 9800!!!!!!!!dengan lappy baru..buleh ke?

7. First tyme gg kowg patah mase umo bape??gg y mane?
    : Darjah dua, gigi geraham kat tepi kiri belah dalam.Effect sebab makan ubat, cisss, sedeh aku..

8. Sweet memories dgn boyfwen/gurlfwen/bestfwen? ( choose 1 )
    :: Bestfwen : Pestaim kenal kitorang macam bangang2 sket.Sekali tu one of my besties cakap, meh kita cakap aku kau je la..Seme pakat pandang muka masing2 pastu angguk..kelako lak ingat..haha

9. Bile tarikh kowg stat wat blog ni?Syg x blog kowg?Sbb ape??
    : Tarikh chekleen melahirkan blog kesayangan chekleen ni (eceh lahir kau) oke sambung...pada 17 Julai 2009.Baru setahun lebih, kanak-kanak lagi..huhu..

1o.Berikan markah kowg tntg quizzes ini.. ( 1markah - 5markah )
     : Best gak kuiz ni, dah rasa macam makan kuih plak..banana split satu..tenkiu.e eh markah ye, dalam 4markah la..kurang satu pasal soalan maut je..haha
*****************************************************************************

3 orang bertuah yang di tag

(kalau 3 orang, cepat je aku tag..hehe)

6 manusia nak cakap mende kat aku:

! Encik Nakal ! said...

ahakss~~~menarikk

thnks tag nakai~~

nt nakai follow up

NasZ said...

Haha...dasat kuiz ni..hehe..

~::KUYA HARIS::~ said...

wwahhh..mau terai gak ah kuiz neh.hehe ^^ btw,,tengsss ya tag saya ;)

miss chekleen said...

welcome incik Nakai!!hehe
kang dah siap jangan lupa gitau, tak sabo nak g tengok jopan..haha

miss chekleen said...

hahaha Nasz..nak try jawab?ekekeke

miss chekleen said...

welcome kuya..my pleasure dear..
nanti chekleen g tengok jopan kuya lak..hehe

siapa itu???

BLOGGERS