BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Friday, April 22, 2011

Ooooo soley soley

Lamanyaaaa tak update blog..sorry sangat. Aku kat kampung ni, so line tenet tak cukup voltan..eheh.kalo nak bukak blog banyak nak kena setel, so aku abaikan dulu.Tapi ada gak orang masuk, aiseh terharu ye. Aku pun tak tahu nak cakap apa lagi, sebenarnya satu apa pun aku belum setel lagi semuanya.haishhh. Herm, sekarang dah start AF9 yang dikatakan AF terakhir, aku ingat AF musim ke11 nak gak aku apply nanti, keh3..haprak kau chekleen. Aku tak tengok pun AF yang ni, ada sekali aku terbukak cenel Ria, pastu ada lak dak AF nyanyi..tak silap nama dia Erul, aku tgk dah nampak cam style korea dakneh..okay gak..huhu..pastu ada Miza, sore beh gak leh layan..Aku tengok ramai peserta laki yang sore leh layan, yang pompuan dah macam ala-ala Adira lak, sengal telinga aku dengar.Okeh, ML atau Maharaja Lawak.Kompem ramai tengok kan.Owh lupa, Tahniah untuk zizan pasal menang award. Okay, Maharaja Lawak ni best gak la bagi aku even pes week cam ada yg kurang. Dan aku sokong kata-kata Abg Mamat Khalid senonye, Dia cakap JOZAN wat lawak clisye, macam selalu je.So nak kata lawak memang la, just takde kelainan. Tapi second week aku memang gelak sakan tengok Sul ngan papanya..heheh.Kalo korang nak taw, tiap-tiap hari family aku dengar lagu soley-soley..hahaha..Siap wat ngan tangan lagi tu.Penangan kak limah memang hebat la, aku ni peminat kak limah no 1 okeh. Okay, macam contestant lain pun okay, Nabil, BALAS, Man, Jihan, kira favourite aku la. Then JAMBU pun aku rasa okay, kelako gak, dengar nama kumpulan pun aku leh rasa nak gelak..hadeh.So goodluck untuk korang semua, menang kalah bukan yang kitorang nak tengok, kitorang just nak tengok persembahan korang.Kenapa eh dia takleh wat takde penyingkiran.Last pertandingan nanti baru umum sape juara melalui persembahan sepanjang minggu.Macam tu lagi nampak best,Kira macam tiap minggu bagi sape yang no 1, 2 dan seterusnya. Pemenang akan dapat hadiah..hah, kan best. Bercakap pulak pasal mentor, aku suka Salma. Gila kau time episode pengenalan, meremang bulu rumes aku dengar dia nyanyi. Mana la kak Erra dapat Salma ni, wajah pun lebih kurang dia. Lawa, tapi ada inesen sikit.Tak nak cerita lebih-lebih dah, sakit tangan..tata. Muah korang. Thanks untuk semua yang masuk dan follow, skang aku lum dapat balas, mahap sangat..blog pun baru dapat update..sekian lagi.

2 manusia nak cakap mende kat aku:

amie said...

saye masih masok! saye masih masok! kekekeke

miss chekleen said...

mekasehhh...(gaya supan)..huahuahua
nah amek hadiah keta menan..kekeke

siapa itu???

BLOGGERS