BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Thursday, May 5, 2011

C6-00 dalam tangan

Salam pagi..

Hermm...senin lepas aku sempat kuar tengok henpon aku memang ingat nak beli baru since henpon lama aku dah rosak teruk...Aku tengok-tengok lam tenet banyak gak pilihan, dulu ada la rasa nak beli Blackberry, kan aku penah ngigau nak BB Torch..ehehe, pastu aku skod lam tenet, aku teringat yang NOKIA latest, E7 iklan lam televisyen tu. Memang hebat giler la aku ase. So aku dah angan-angan la, mebi aku sambar yang tu kot.

  
Tapi bila aku tengok rege cam mengancam giler la pulak, so aku survey lagi.Yang latest dan agak memenuhi kehendak aku pun muncul juga.Kira berbaloi la aku ase sebab aku suka design NOKIA ni then aku memang puas hati.Dari dulu lagi semua henpon aku jenama NOKIA. Ni la ghope henpon pembelianku.
So, duit habeh la kaedahnya..huhu, takpela janji puas hati..
Okay sekian..
(aku suka sebab skrin besar nak tgk mv, kalo BB kecik dowh..huhu)

4 manusia nak cakap mende kat aku:

CikLiena said...

waa beh tu....hehe hp aku 3, kalo 2 takleh guna baru aku beli lagi haha..

miss chekleen said...

hahaha...ko ada bape nombor neh?kehkeke

CikLiena said...

no 2 je hihi....yg ke 3 tu hp lama tp elok lg, wat spare kalo de pape masalah haha

miss chekleen said...

hahahaha bagus bagus

siapa itu???

BLOGGERS