BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Sunday, May 1, 2011

Happy Birthday MAY 2011

Assalamualaikum.....

Hye semua, sehat? dah makan? dah main beskal? dah minum neskepe? dah basuh muka? dah siap wat keje? Korang, sekarang kan dah 1 May okeh, huhu... Happy Besdai May 2011. http://www.emocutez.com Pejam celik rupanya dah bulan 5, ase cam cepat sangat plak masa ni berjalan. Bulan 5 gak birthday mak aku, I mean arwah mak aku, birthday akak aku pun bulan ni gak, cezen aku nak kawen pun bulan ni gak. Banyak betul kejadian untuk bulan ni. Aku just doakan segalanya yang terbaik untuk setiap bulan yang bakal menjelma nanti. Sebenarnya aku tengah menaip menggunakan lappy adik aku, lappy aku selamat dah rosak, bangang betul. Kejadiannya berlaku bila aku tengah nak update lappy aku ke window vista pack version 2.Tengah dia nak instal tetiba tershut down, pastu bila aku restart balik dah takleh nak bukak dah,uhuhu.. http://www.emocutez.com sadis weh. So aku pun tak tahu bila plak nak dapat lappy baru ni. Sekarang aku nak beli hp baru dulu la, maybe hujung tahun sambar lappy plak, orait tak..ehehe.. http://www.emocutez.com Okeh la, update blog sikit-sikit je, panjang-panjang kan tak beh lak..tata, sekian.

http://www.emocutez.com

0 manusia nak cakap mende kat aku:

siapa itu???

BLOGGERS