BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Wednesday, May 11, 2011

KELANTAN MELAWAN NEGERI 9

Assalamualaikum....

Sengal gak terasa hati aku semenjak dua menjak ni. Dah la semalam dua post aku tulis (tapi guna hp) aku update, takde satu pun ayat keluar. Dahla panjang giler pulak tu aku tulis. Dah, tak nak membebel sengal dah. Semalam sah-sah aku tengok bola Kelantan lawan N9. Lama giler dah aku tak ulas pasal bola kan. Aku tengok game semalam permainan (pemain) okay, ada effort la. Tapi aku memang semetot gler ase bila pengadil cam takleh blah je. Terasa cissss betul la. Selamba je bagi kad kuning kat pemain Kelantan kalau ada terkemalangan sket, tapi aku tengok kalo pemain Kelantan yang kena, selamba je permainan di teruskan. Yang paling bangang sekali kes penjaga gol N9 luku pale Subra..hohhhhh....apasal takde kad merah..jelas lagi tersuluh, dah izhar halqi tu..memang nampak gilerrr. Aku dah bengang sangat, lepas tu gol yang sepatutnya gol, boleh secara selamba badaknya dia cakap offside....hahahahahahaha..sengal weh.Patut dah dua gol untuk Kelantan, aku pun tak tahu la pe masalah dorang.Cemana lah leh jadi pengadil kalo tak amanah. Amanah ni lebih berat kalo nak di kira beratnya bumi, berat lagi amanah. Tapi amanah la orang paling amek ringan..hermmmm...Aku memang serius terasa sakit hati dengan keputusan semalam..BIASSSSSS dan BERAT SEBELAH..cesss.....dapat seri pun dengan keputusan kesian, hadeh lawak giler aku..Kalo aku memang malu giler la, dah la kunun pasukan hebat, ada pemain kebangsaan, tapi boleh seri dengan Kelantan pasal keputusan bangang..Dah la chekleen weh, saket hati pulak aku ni, panas giler ase telinga neh..sudah..babai..wassalam

2 manusia nak cakap mende kat aku:

suSuEmIMiE said...

cik leen pans ngnpengadil bola...i lak ngn pngadil hoki..br je pas tgk m'sia lwn n.zealand..siot je pngadil dr australia tu...kalo buta xyah jd pngadil la...huhuhu

miss chekleen said...

ha ah..betul kan susumimie...panas hati la kalo dapat pengadil tahpape...cemane la dorang leh diterima jadi pengadil kan

siapa itu???

BLOGGERS