BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Monday, March 12, 2012

Big Bang Running Man 84,85 (my point of view)

Assalamualaikum.....

Fuhh, memang best la Running Man time Big Bang (KPOP idol group) jadi guest. Seriously, aku tak sangka dorang boleh jadi kelako tahap aku gelak guling-guling! Episod 85 aku belum sempat nak tengok coz aku survey kat youtube tapi link takleh bukak kat Malaysia. Terpaksa la aku bersabar jap. Kalo ada yang baca entry aku sebelum ni, aku ada la kononnya rekues nak Daesung Big Bang atau CL 2NE1 gi Running Man memandangkan dorang ni nampak agak lasak. Alih-alih satu kumpulan BigBang gi hadap kat RM! Tapi dalam pusingan pertama, Big Bang memilih untuk jadi mission team. So, dorang kena bersembunyi dan mencari kad Running Man. Thanks to Jiyongie, Daesungie dan Youngbae akhirnya berjaya gak dorang dapat 3 kad RM. Sepatutnya Daesung boleh dapat 1 lagi kad yang tertempek dekat belalai gajah. Nak dijadikan cerita dia tergelincir time nak lari, alih-alih Gary nampak. Punyala lari Daesung, alih-alih dari sorang jadi dua orang bila Gary panggil Jihyo, pastu satu kumpulan chasing team terus kejar Daesung..iskkk...gweanchana Daesung ah. Dalam episod ni yang agak thrill time dorang kejar Daesung la. Time Jiyong agak kelako pasal Haha maen-maen ngan Jiyong. huhu. Dalam Big Bang updates dan Kak Long updates, aku dapat taw yang Big Bang sebagai chasing team akhirnya menang gak. Dorang memang revenge la atas kekalahan mereka.hahahaha....Aku nak sangat tengok dorang kat variety yang lain. Bila first time g kat variety as a group (after 5 years), memang fun la tengok. Hope dorang leh wat banyak lagi variety show.

Then, tahniah untuk Ana Rafali dan Lisa Surihani serta suami Yusri coz telah berjaya mendirikan masjid pada tahun ni. Semoga sentiasa berbahagia dan berkekalan ke anak cucu ye..

Agaknya takde dah kot..

Sekian, wassalam. 

2 manusia nak cakap mende kat aku:

ekabukanmakcikkau. said...

weh bigbang? aku nak tengok jugak.!!!!! herm malas nak d/load lah. latest eps ke nih?

miss chekleen said...

eh sorry baru sempat balas.intenet aku giler, punyalah susah nak bukak blog.
ha ah la weh, bigbang ni latest la. nanti BOA lak.ko taknak dload ko tgk je la kat kshownet.com.huhu...
eka, ko minat bigbang gak eh?hehe

siapa itu???

BLOGGERS