BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Thursday, May 17, 2012

17 MAY 1957


Selamat Hari Lahir Umi

Hari ni merupakan hari lahir arwah Umi aku. Terlambat pulak nak update, letih manjang je aku beberapa hari ni. Aku tak de pape nak type, just nak ucap sesuatu. doakan sesuatu untuk Umi aku.

al Fatihah
Ya ALLAH Ya Tuhanku, Tuhan sekalian alam, sama ada yang berada di bumi di angkasa, di lautan dan di mana-mana, aku sebagai hambaMU berdoa agar Umi sentiasa mendapat perlindungan dariMU,semoga di jauhkan dari segala azab yang menyakitkan, semoga dibahagiakan, dilindungi dan di redhai sepertimana dia telah membahagiakan, melindungi dan meredhai aku, amin ya rabbal alamin. Masukkan Umi dalam golongan orang-orang yang bertakwa, golongan yang sentiasa direhai, dilindungi dan di dayangi olehMU Ya ALLAH.
aamiiinn

al Fatihah

0 manusia nak cakap mende kat aku:

siapa itu???

BLOGGERS