BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Thursday, May 17, 2012

Bola Sepak dan THE RED WARRIOR

Lama sangat dah aku tak mereview game Kelantan. Lawan Sime Darby tu pun aku tak review. Seriously keletihan berpanjangan melanda aku. Tah nape, dan honestly beberapa game Kelantan pun aku tak tengok. Adik aku cakap aku ni bukan penyokong The RW yang betul, hahaha. Aku ni TV pun jarang tengok. Lagi-lagi @15 pun dah tutup, dah memang aku tak tengok la. Tahla, orang cakap ada cite beh pun aku iyakan je, tengok tak. Ada game Kelantan lawan pun cam nak gi tengok, alih2 aku dah terbongkang. Aku banyak menaip dan tengok cite lam laptop je. Aku tengok feedjit aku, banyak orang baca review sal The Red Warrior aku tulis dulu. Aku nak wat review baru, tapi macam2 hal je. Kadang tenet takde, kadang aku tak tengok pun. Korang baca je la yang ada tu ye. InsyaAllah, ada kesempatan aku taip yang baru. Okayla, selama tido.

The Red Warrior FIGHTING
Go More Kelate Go More!!!!!!!!!

0 manusia nak cakap mende kat aku:

siapa itu???

BLOGGERS