BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Wednesday, June 13, 2012

Siapa Mak Jemah???

Ahlan Wasahlan

Haaa tu dia tajuk hari ni. Sape Mak Jemah aku nak story kat sini ni? Semestinya Mak Jemah da vogue di konti ERA kalo pepagi ada dalam segmen JoHaRa. Hari tu aku ada dengar Mak Jemah citer sal blog contest tu, tahniah roti kaya menang. Aku lupa aku ada folow ke blog dia, ye la banyak sangat blog, huhu.. Mak Jemah story roti kaya banyak ciplak idea Mak Jemah, itulah katanya sebab tu menang, nak mintak ganti rugi, kah3. Takleh blah ase Mak Jemah ni, tapi yang point aku nak cakap Mak Jemah ada blog ke? Aku nak follow ni, dan asenya Zizan aka Mael Lambung pun ada kan? Cite sal Mak Jemah lagi, celoteh dia mak kau, memang boleh buat ko sawan kejap. Aku yang pepagi tengah nak g HKB amek darah, tengah ngantuk neh. Sekali dia bantai lawak takleh blah dia mau sawan kejap aku, tersembur segala air bagai, siap nangeh lagi. Segmen JoHaRa ni kalo ada orang upload kat youtube macam segmen arwah CikDin dulu mau ramai orang mendownload. Aku la terutama sekali. Cakap sal Mak Jemah aku rindu la JOZAN. Kalo tengok dalam Super Spontan takde JOZAN. Tapi best tengok time Zizan salu kawtim ngan Johan, macam la dorang satu kumpulan haha. Aku jarang tengok Super Spontan sal tak banyak yang lawak, ada la tapi bukan macam SPONTAN dulu, start je dah gelak guling-guling. Aku rindu JOZAN ni, takde projek terbaru JOZAN ke? Eh, kesian Mak Jemah tetiba je aku tulis sal menda lain, maunye Mak Jemah luku aku pakai silat kerbau. Mak Jemah, naik mintak sain buleh?

0 manusia nak cakap mende kat aku:

siapa itu???

BLOGGERS