BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Wednesday, July 11, 2012

LAGU SEDIH

Assalamualaikum

Huhu, baru aku perasan rupanya kebanyakan list lagu aku banyak lagu sadis rupanya. Kang ada gak yang fikir aku ni tengah bersedih bagai, tambah-tambah kalau Kak Long aku baca. Maunya nanti dia cakap adoyaiy adik aku sorang ni duk bersedih sebab apa la pulak, kui3.. Senonya kebanyakan lagu slow aku pilih tu sebab aku suka dengar tune penyanyi tu menyanyi. Aku suka dengar lagu yang ada bunyi macam alunan gitu, leh la aku try2 nyanyi nanti, hak3. Macam lagu BIGBANG, 2NE1, AVRIL tu memang harus la masuk senarai, aku fans dorang. Ish aku takde menda pun senonya nak tulis, saja la nak gitau aku hidup dan mampu menulis lagi, Alhamdulillah. Tilawah al-Quran kat TV1 dah lama start, ada orang tengok tak? Jum join aku.

Friday, July 6, 2012

20 Senarai Lagu Pilihan CHEKLEEN - verse 2

Agak-agak first verse dulu ada tak yang minat lagu-lagu pilihan aku tu?huhu..Saja je up pasal tajuk lagu ni sebab kadang-kadang ada manusia yang tetiba terasa nak dengar lagu, tapi tak tau nak dengar lagu apa. Aku selalu gak berperasaan macam tu. Untuk second verse ni, aku taruk 20 lagu pilihan aku.hehe.


1.Fantastic Baby - BIGBANG
2.FANATIK - KRU
3.Kisah Hati - ALYAH
4.Byul (STAR) - 200 Pounds OST
5.Though It Seems Forgotten - 49 Days OST
6.Innocence - AVRIL LAVIGNE
7.LIES - BIGBANG
8.Lollipop - BIGBANG & 2NE1
9.Girl In The Mirror - BRITNEY SPEARS
10.Poker Face - LADY GAGA
11.Turn It Up - TOP BIGBANG
12.You Drive Me Crazy - BRITNEY SPEARS
13.Kembali Pulang - KANGEN BAND
14.E.T - KATTY PERRY
15.Party In The USA - MILEY CYRUS
16.The Story Of The Tears - YURI CHIKA
17.Tak Sanggup - X FACTOR
18.Baik-Baik Sayang - WALI BAND
19.SyurgaMu - UNGU
20.Unwritten - NATASHA BEDINGFIELD

Wednesday, July 4, 2012

10 Senarai Lagu Pilihan CHEKLEEN - verse 1

Forever With You - GD&TOP feat Park Bom
GHETTO - Akon
Hati Yang Kau Sakiti - Rossa
I Wanna Go - Britney Spears
If You Seek Amy - Britney Spears
It Hurts - 2NE1
Don't Go Home - GD&TOP
Wedding Dress - Taeyang BIGBANG
Aku Bukan UntukMu - Rossa
BLUE - BIGBANG

Monday, July 2, 2012

MODERATORS @15 YANG KU KENAL (The Last Episode)

Alahai, last episod..Macam karangan atau cerita bersiri je hah..Okaylah straight to the point, senonye esei ni aku dah lama tulis, 2 Mei 2012 lagi lepas hari karpet @15 last lagi aku dah karang. Dah lama sangat dah tapi aku tak sempat nak up..Asyik lupa je, tahla. Kadang aku bukak blog, memang aku lupa terus pasal esei ni, tapi bila baca ase nak up..Memandangkan dah lama sangat diam dalam laptop, segan jugak aku nak up, tapi biarlah memandangkan aku nak tutup cerita @15 dan moderatorsnya. Bila korang baca feeling2 la kononnya baru semalam @15 tutup ye, hohohoi. ^_^

30 APRIL 2012

The last episode...

Lepas ni aku dah takkan menaip pasal moderators lagi.Walaupun tajuk moderators yang aku kenal, hakikatnya aku tak pernah jumpa dorang face to face pun. 30 April merupakan hari penutupan @15. Rasanya lama dah aku menjadi cetez, tapi aku tak pernah bosan melayan @15 yang aku panggil karpet. Nama chekleen sendiri aku cipta sempena fifteen. Last day hari tu aku sempat berborak dengan cem red dan syea.  Pada hari last 30 April tu, semua mods chatting, mintak mahap, buat pengakuan. Aku tak sempat nak snap pape, blur je. Mata aku duk hadap je kapet. Nak menaip pun aku tak tahu nak cakap apa. Tapi sempat jugak beberapa mesej aku in. Perasaan aku sedih ada la kot, tapi more of missing something. Sedih mungkin sebab aku tak dapat lagi sembang ngan dorang. Kalau nak jumpa kat luar, memang takkan terjadi. Bff aku pun aku pun aku jarang dapat jumpa. Maybe aku akan rindu moderators @15..... Tapi bila penutupan fiftin tu memang kelako je aku ase. Ye la, aku ingat kot la ada pape. Tapi keluar ayat je. Punyala lama, hari ni pun tak habis lagi.






Bersambung::

siapa itu???

BLOGGERS