BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Wednesday, July 11, 2012

LAGU SEDIH

Assalamualaikum

Huhu, baru aku perasan rupanya kebanyakan list lagu aku banyak lagu sadis rupanya. Kang ada gak yang fikir aku ni tengah bersedih bagai, tambah-tambah kalau Kak Long aku baca. Maunya nanti dia cakap adoyaiy adik aku sorang ni duk bersedih sebab apa la pulak, kui3.. Senonya kebanyakan lagu slow aku pilih tu sebab aku suka dengar tune penyanyi tu menyanyi. Aku suka dengar lagu yang ada bunyi macam alunan gitu, leh la aku try2 nyanyi nanti, hak3. Macam lagu BIGBANG, 2NE1, AVRIL tu memang harus la masuk senarai, aku fans dorang. Ish aku takde menda pun senonya nak tulis, saja la nak gitau aku hidup dan mampu menulis lagi, Alhamdulillah. Tilawah al-Quran kat TV1 dah lama start, ada orang tengok tak? Jum join aku.

0 manusia nak cakap mende kat aku:

siapa itu???

BLOGGERS