BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Monday, August 27, 2012

NO ENTRY WITHOUT PERMISSION

Lately I've been stuck imagining
What I wanna do and what I really think
Time to blow out


Lagu Britney ni asyik menyanyi je dalam kepala aku dan dengan tak semena-mena aku pun ternyanyi jugak. Takde la harapan sangat aku nak mengupdate blog ni tapi macam harus la aku membuatnya. Tangan aku gatal nak menaip ni hah. Pening kepala aku beberapa minggu ni, banyak sangat pulak menda yang buat aku stress down. Aku yang hampir okay dari kegilaan ni ase macam nak mental balik dah. Tapi aku ikut je apa takdir aku, orang putih cakap Just Go with The Flow. Harapan aku takde la besar sangat, cuma nak berjaya dalam hidup je. Err, apakah tulisan aku ini sangat menyedihkan pulak. Next lane please.

Aku skodeng BIGBANG punya performance, yang latest la. Dorang punya ALIVE TOURm besttt.. Tapi dapatkah aku pergi? Macam tak dapat, memang rasa nak menangis okay. Tapi takpe, aku dah mampu menghadapinya denga tenang, cuma masih lagi berharap dapat pergi.. Jealous tau kat korang yang dapat gi, ishh.. Selain daripada tu GD dah prepare untuk album solo terbaru, TOP ada drama terbaru, yang lain dengan aktiviti masing-masing. Harap-harap lepas TOP siapkan drama, dia buatla satu album solo ye..Lagu, Turn It Up, Oh Mom, Of All Day, HELLO, I wish more from him..Sape kata dia takleh nyanyi solo, okay je..btw time dia nyanyi lagu No Diggity, aku rasa dia boleh nyanyi, it just kenapa dia tak buat satu album solo? Urmmm, dah takde dah kot.

0 manusia nak cakap mende kat aku:

siapa itu???

BLOGGERS