BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Monday, January 21, 2013

Januari 2013 - Ya Allah, Jauhkanku dari fitnah Dajjal

Kepada semua muslimin dan muslimat, silalah lihat dan cari suratul Kahfi...kalau boleh cari yang ada maksud ye, dan hafallah...saya pun belum hafal lagi...Moga kita dijauhkan dari fitnah Dajjal, amin.

Maaf tak boleh nak tolong carikan video pasal kat kg, line internet tak sempoi, lembab je cam siput hehe.

Friday, January 4, 2013

DELETED

Salam dan hai

Memandangkan beberapa kali aku menghadapi kesukaran nak membuka blog kesayangan aku ni, maka beberapa entry yang agak ada isu telah aku buang atau renew isinya...Bagi mereka yang telah baca maka tahu apa isinya, aku hanya sekadar memberitahu apa yang dilihat, kebenaran maka boleh kaji sendiri sebab aku pun masih di dalam tempurung. Mungkin entry aku terlampau maka masalah nak membuka blog pun terlampau, tapi nasib baik masih boleh buka, kalau tak memang meraung aku. Kalau tak dapat buka fb pun takde la aku sedih bagai, blog ni dah macam a part my life, silalah jangan ada apa-apa ya... Perghhh memang bahagia giler bila bersua blog kesayangan aku ni, memang jarang aku cakap aku sayang giler kat blog aku ni kan..huhu...Bila ada masalah cam ni memang aku sedar, blog ni memang salah satu kehidupan aku kot. Mulai hari ni story pun hanya yang biasa-biasa je atau aku update pasal fanfiction ke atau update lagu, tu je la..lead a simple bloglife.. Bulan lepas aku dah check out duit dari Nuffnang, tapi kenapa belum sampai..Mungkin sebelum ni sebab banjir maka lambat la, tapi sekarang setakat hujan je, jalan pun dah sibuk ni. Duit Nuffnang aku, silakan sampai.

Thursday, January 3, 2013

Twinkle Twinkle subliminal message


No Twinkle2




sekian, assalamualaikum.

Sesuatu Yang Memberansangkan

Salam subuh...

Alhamdulillah, terima kasih kepada abg afdlin shauki kerana dengan usaha dia dalam membantu Palestin dan cuba memberi kesedaran tentang isu Islam telah membuat aku kembali melihat diri, andainya artis-artis mampu memberi pengaruh yang sebegini, Alhamdulillah. Jika dahulu aku follow Afdlin sebab suka tengok dia berlakon, tambah-tambah watak yang diberi cute-cute je...Sekarang aku syukur, sekurang-kurangnya dalam ramai-ramai artis yang aku follow twitter mampu buat aku muhasabah diri...Semoga Allah sentiasa memberkati hidupnya.. Dan terbaru aku dapat link ni... Harap Malaysian dapat baca dan fahami, sesungguhnya semua Islam adalah bersaudara.



Wednesday, January 2, 2013

Aku ingin berubah ..tapi......




Bila aku melihat video ni, hati aku terkesan, tersentuh....aku ingin berubah jadi baik, sudah berapa kali dan akhirnya terlalu rapuh.......apa yang harus aku mulakan dahulu?

Ucapan ketua wanita IKRAM Aqsa2Gaza-Emergency Relief

Gaza : Apa Cerita? [Perkongsian Nasrul,Zain,Afdlin,Ustazah Maznah]

siapa itu???

BLOGGERS