BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Thursday, January 3, 2013

Sesuatu Yang Memberansangkan

Salam subuh...

Alhamdulillah, terima kasih kepada abg afdlin shauki kerana dengan usaha dia dalam membantu Palestin dan cuba memberi kesedaran tentang isu Islam telah membuat aku kembali melihat diri, andainya artis-artis mampu memberi pengaruh yang sebegini, Alhamdulillah. Jika dahulu aku follow Afdlin sebab suka tengok dia berlakon, tambah-tambah watak yang diberi cute-cute je...Sekarang aku syukur, sekurang-kurangnya dalam ramai-ramai artis yang aku follow twitter mampu buat aku muhasabah diri...Semoga Allah sentiasa memberkati hidupnya.. Dan terbaru aku dapat link ni... Harap Malaysian dapat baca dan fahami, sesungguhnya semua Islam adalah bersaudara.



0 manusia nak cakap mende kat aku:

siapa itu???

BLOGGERS