BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Friday, January 4, 2013

DELETED

Salam dan hai

Memandangkan beberapa kali aku menghadapi kesukaran nak membuka blog kesayangan aku ni, maka beberapa entry yang agak ada isu telah aku buang atau renew isinya...Bagi mereka yang telah baca maka tahu apa isinya, aku hanya sekadar memberitahu apa yang dilihat, kebenaran maka boleh kaji sendiri sebab aku pun masih di dalam tempurung. Mungkin entry aku terlampau maka masalah nak membuka blog pun terlampau, tapi nasib baik masih boleh buka, kalau tak memang meraung aku. Kalau tak dapat buka fb pun takde la aku sedih bagai, blog ni dah macam a part my life, silalah jangan ada apa-apa ya... Perghhh memang bahagia giler bila bersua blog kesayangan aku ni, memang jarang aku cakap aku sayang giler kat blog aku ni kan..huhu...Bila ada masalah cam ni memang aku sedar, blog ni memang salah satu kehidupan aku kot. Mulai hari ni story pun hanya yang biasa-biasa je atau aku update pasal fanfiction ke atau update lagu, tu je la..lead a simple bloglife.. Bulan lepas aku dah check out duit dari Nuffnang, tapi kenapa belum sampai..Mungkin sebelum ni sebab banjir maka lambat la, tapi sekarang setakat hujan je, jalan pun dah sibuk ni. Duit Nuffnang aku, silakan sampai.

0 manusia nak cakap mende kat aku:

siapa itu???

BLOGGERS